Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ και αντιπροσωπεία της Εθνικής μπάσκετ (Photos)

Με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), Ευάγγελο Λιόλιο, τον προπονητή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ των ανδρών, Δημήτρη Ιτούδη και τον αρχηγό της, Κώστα Παπανικολάου, συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Ευάγγελος Λιόλιος, ο Δημήτρης Ιτούδης και ο Κώστας Παπανικολάου παρουσίασαν στον Πρωθυπουργό το επίσημο τρόπαιο του Eurobasket 2022, στο πλαίσιο της περιοδείας του Κυπέλλου στις χώρες που συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώθηκε για το χρονοδιάγραμμα της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας ανδρών ενόψει του Eurobasket, που αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου.

Ο Κώστας Παπανικολάου δώρισε στον Πρωθυπουργό μία μπάλα υπογεγραμμένη από τους παίκτες της εθνικής ομάδας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχήθηκε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα καλή επιτυχία στη διεκδίκηση του ευρωπαϊκού τίτλου.

Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ και αντιπροσωπεία της Εθνικής μπάσκετ
Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ και αντιπροσωπεία της Εθνικής μπάσκετ
Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ και αντιπροσωπεία της Εθνικής μπάσκετ

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Στέφανος θέλει δύο θητείες για Πρωθυπουργός – Ποιος θα τον ψηφίσει δεν μας είπε και ύστερα ξύπνησε

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Αντώνη Σρόιτερ και στην εκπομπή «Αυτοψία» του ALPHA, που θα προβληθεί στις 00:15. Ο πρόεδρος του Σ...

Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία

«Δεν φοβόμαστε να πάμε στην Εκκλησία και κανένας δεν μπορεί να φοβίσει τον οποιονδήποτε», απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτ...

Φόρτωση άρθρων...