Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Μητσοτάκης: «Ζητώ καθαρή εντολή, όσα υποσχεθήκαμε, τα κάναμε πράξη»

Την τελευταία προεκλογική συγκέντρωση ενόψει των Εθνικών Εκλογών της Κυριακής 21ης Μαΐου πραγματοποιεί αυτή την ώρα στο Θησείο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Είμαστε ξανά εδώ στην καρδιά της Αθήνας, έτοιμοι να δώσουμε δεύτερη εντολή στην προκοπή» είπε στην έναρξη της ομιλίας του, τονίζοντας πως η συγκέντρωση είναι πολύ μεγαλύτερη από εκείνη που έκανε πριν τέσσερα χρόνια, στην επίσης τελευταία ομιλία του πριν τις Εκλογές του 2019.

«Όλοι μας ήρθαμε με κρίσεις πρωτόγνωρες, αλλά και στοιχήματα που τα κερδίσαμε και βγήκαμε πάλι νικητές» σημείωσε εν μέσω αποθέωσης ο Πρωθυπουργός.

«Βάλαμε τα θεμέλια μιας χώρας. Με την βοήθεια του ελληνικού λαού θα συνεχίσουμε το έργο. Ανήμερα Κωνσταντίνου και Ελένης συνεχίζουμε την ανοικοδόμηση της χώρας. Ερχόμενος είδα γύρω μου παλιούς αγωνιστές και νέα παιδιά της παράταξης. Αυτό το γαλάζιο ποτάμι είναι πράγματι πρωτόγνωρο για την πόλη μας», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Έμεινα πιστός στο καθήκον μου αυτή την τετραετία»

«Στον ίδιο χώρο πριν τέσσερα χρόνια μιλούσα για θωράκιση των συνόρων και την μείωση φόρων. Τίμησα τα πρώτα και έκανα πράξη τα δεύτερα. Έμεινα πιστός στο καθήκον μου», πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Αυτά που υποσχεθήκαμε τα κάναμε πράξη. Λιγότεροι φόροι, περισσότερες δουλειές, σε ένα κράτος φιλικό, αλλά αξιόπιστο και περήφανο στο εξωτερικό, με θωρακισμένη Άμυνα. Γι' αυτά είχα μιλήσει πριν τέσσερα χρόνια. Και τώρα μπορούμε να λέμε πως τα είπαμε και τα κάναμε πράξη. Βγάλαμε από τους ώμους σας 50 φόρους. Καταργήσαμε εισφορά αλληλεγγύης, μειώσαμε 35% τον ΕΝΦΙΑ», είπε ο Πρωθυπουργός.

«Στην διάρκεια των κρίσεων στηρίξαμε την κοινωνία, την οικονομία και την εργασία, ενώ τονώσαμε την ανάπτυξη, μειώνοντας την ανεργία. Με την τόνωση της επιχειρηματικότητας δημιουργήσαμε 300.000 νέες θέσεις εργασίας, κυρίως στα νέα παιδιά. Αυξήθηκε ο κατώτατος μισθός, ενώ οι συνταξιούχοι είδαν αυξήσεις μετά από 12 χρόνια», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Απελευθερωθήκαμε από την ευρωπαϊκή εποπτεία, αναβαθμιστήκαμε 12 φορές και μέσα στις πρώτες 100 ημέρες κυβέρνησής μας θα έρθει και η επενδυτική βαθμίδα» είπε ακόμη κάνοντας μία εκτενή αναφορά στα όσα πέτυχε η κυβέρνηση τόσο σε εξωτερική πολιτική, όσο και στο Δημόσιο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στην πυραυλάκατο «Κρυσταλλίδης» και στη Διοίκηση Άμυνας Νήσου Μεγίστης ο Ν. Δένδιας

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, συνέχισε σήμερα, Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου, την επίσκεψή του στο Καστελλόριζο, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δημήτριο Χούπη,...

Μήνυμα Κ. Μητσοτάκη για το Πάσχα: Η σκέψη μας πρωτίστως στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας

«Καθώς η Μεγάλη Εβδομάδα προσεγγίζει το τέλος της, η προσδοκία της Ανάστασης μας γεμίζει όλους ελπίδα, δύναμη και αισιοδοξία» τονίζει στο μήνυμά του από την Τήνο ο πρωθυπουργός Κυρ...

Φόρτωση άρθρων...