Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Ναυάγιο στην Πύλο: Κλιμάκιο της Ν.Δ. μεταβαίνει στην περιοχή

Στην Πύλο μεταβαίνει κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας για το ναυάγιο που έγινε στα ανοιχτά της Πύλου και έχει κοστίσει τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους.

Το κλιμάκιο αποτελούν ο συντονιστής του Διαγραμματειακού, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού Πίστη Κρυσταλλίδου, οι υποψήφιοι βουλευτές του νομού Μεσσηνίας, Μίλτος Χρυσομάλλης, Γιάννης Λαμπρόπουλος, Περικλής Μαντάς, Μαριαλένα Γυφτέα, Πιπίνα Κουμάντου και Πέγκυ Νίκα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπηρεσιακό Πρωθυπουργό Ιωάννη Σαρμά, προκειμένου να ενημερωθεί για τις συνθήκες του τραγικού ναυαγίου σε διεθνή ύδατα ανοιχτά της Πύλου και για την επιχείρηση έρευνας και διάσωσης που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Παράλληλα, αναβλήθηκε λόγω του τραγικού ναυαγίου η προγραμματισμένη για σήμερα προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα με ομιλητή τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης: Από τις πιο ακατανόητες κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ η κατάθεση προς ψήφιση των μνημονίων συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία

Από τις πιο ακατανόητες και ανεξήγητες κινήσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε ο Παύλος Μαρινάκης πως είναι τα μνημόνια της συμφωνίας των Πρεσπών που κατέθεσε προς ψήφιση ο ΣΥ...

Φόρτωση άρθρων...