Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Ν.Δ.: Αναβάλλεται το συνέδριο με απόφαση Μητσοτάκη λόγω της μετάλλαξης Omicron

Πολιτική

Αναβάλλεται το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο 3-5 Δεκεμβρίου. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος βρίσκεται από χθες σε Κοζάνη και Ιωάννινα αποφάσισε, να μεταφέρει το συνέδριο για το πρώτο τρίμηνο του 2022 λόγω των συνθηκών που διαμορφώνονται από την εμφάνιση της νέας μετάλλαξης Omicron του κορωνοϊού.

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα ξεκινούσαν με την ομιλία του Πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη στις 3 Δεκεμβρίου. Την επόμενη μέρα το Σάββατο θα είχαν την δυνατότητα παρεμβάσεων στελέχη και βουλευτές και όχι μόνο στα θεματικά τραπέζια που οργανώνονταν.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονταν οι παρεμβάσεις των δύο πρώην Πρωθυπουργών, του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά για τα μείζονα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας. Την Κυριακή, τελευταία ημέρα του Συνεδρίου θα στήνονταν κάλπες για την ανάδειξη της Πολιτικής Επιτροπής.

Όλος ο προγραμματισμός και η οργάνωση που έχει γίνει το τελευταίο διάστημα μετατίθεται πλέον για τις αρχές της νέας χρονιάς σε ημερομηνία που θα καθοριστεί το επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης για νέο νοσοκομείο Κομοτηνής: Υπερσύγχρονο - Θα εξυπηρετεί χριστιανούς και μουσουλμάνους

Tο υπό ανέγερση νέο νοσοκομείο στην Κομοτηνή επισκέφθηκε το απόγευμα o Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών. Το νέο γενικό νοσοκομείο στην...

Μητσοτάκης: Βήμα τολμηρού εκσυγχρονισμού ο Ενιαίος Ψηφιακός Χάρτης και το Εθνικό Μητρώο Υποδομών

Σε εκδήλωση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) μίλησε το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε για τον Ενιαίο Ψηφιακό Χάρτη και το Εθνικό Μητρώο Υποδομών....

Φόρτωση άρθρων...