Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Ν.Δ. για Νίκο Παππά: Πριν μιλήσει για Δικαιοσύνη, να δεχθεί την ομόφωνη απόφασή της

Πολιτική

Απάντηση στη δήλωση του Νίκου Παππά για τη Δικαιοσύνη δίνει η Νέα Δημοκρατία.

Παράλληλα, το κυβερνών κόμμα καλεί τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να δεχθεί την ομόφωνη απόφαση για την καταδίκη του.

«Πριν ο κ. Παππάς μιλήσει για δικαιοσύνη, πρέπει πρώτα να δεχθεί την ομόφωνη απόφασή της, που τον καταδικάζει για παράβαση καθήκοντος», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία.

Τι είχε δηλώσει ο Νίκος Παππάς 

«Κάθε μέρα που περνά νέες αποκαλύψεις επιβεβαιώνουν πως στόχος του κ. Μητσοτάκη είναι η συγκάλυψη της τραγωδίας των Τεμπών. Δεν φθάνει που όρισε πρόεδρο του ΟΣΕ τον κ. Τερεζάκη, τον άνθρωπο δηλαδή που ήταν εξωτερικός σύμβουλος του ΟΣΕ για θέματα σηματοδότησης – τηλεδιοίκησης.

Τώρα αποκαλύπτεται ότι ο κ. Πυργίδης που τοποθέτησε στην Επιτροπή συγκάλυψης, μετά την παραίτηση Ζηλιασκόπουλου, είχε στο παρελθόν συμβάσεις παροχής συμβουλών στον ΟΣΕ.

Δηλαδή ο ελεγκτής πληρωνόταν από τον ελεγχόμενο. Τα ασυμβίβαστα είναι προκλητικά. Ο κ. Μητσοτάκης κάνει τα πάντα για τη συγκάλυψη της τραγωδίας, αλήθεια και δικαιοσύνη μπορεί να υπάρξει μόνο με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.», ανέφερε ο Νίκος Παππάς.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης για τα αντιαεροπορικά Crotale στη Γαλλία: Εφόσον ζητηθεί θα γίνει, αλλά για περιορισμένο διάστημα

Τις πληροφορίες πως η Γαλλία έχει ζητήσει από την Ελλάδα την αντιαεροπορική συστοιχία Crotale για την κάλυψη του εναέριου χώρου του Παρισιού κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων,...

Ο Στέφανος θέλει δύο θητείες για Πρωθυπουργός – Ποιος θα τον ψηφίσει δεν μας είπε και ύστερα ξύπνησε

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Αντώνη Σρόιτερ και στην εκπομπή «Αυτοψία» του ALPHA, που θα προβληθεί στις 00:15. Ο πρόεδρος του Σ...

Φόρτωση άρθρων...