Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

ΝΔ για Πολάκη: Το alter ego του κ. Τσίπρα για μια ακόμη φορά αποδεικνύει πώς αντιλαμβάνεται την ισονομία

Πολιτική

«Μετά τις επιθέσεις στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, χθες ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας της κυβέρνησης Τσίπρα, κ. Πολάκης, απείλησε αστυνομικούς που έκαναν τη δουλειά τους πραγματοποιώντας έλεγχο για την τήρηση μέτρων» κατά της Covid σε εστιατόριο στο Μοσχάτο, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, «ο κ.Πολάκης απείλησε, όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι, με δυσμενή μετάθεση αν δεν έσβηναν πρόστιμο για παράβαση που εντόπισαν. Τους απείλησε δηλαδή επειδή εφάρμοζαν τον νόμο».

«Το alter ego του κ. Τσίπρα για μια ακόμη φορά αποδεικνύει στην πράξη πως αντιλαμβάνεται την ισονομία, την έννομη τάξη και το κράτος δικαίου με την πλήρη ανοχή του και κάλυψη του προέδρου του. Επιβεβαιώνοντας παράλληλα ότι με τα αντιεμβολιαστικά κηρύγματα, το “αναλαμβάνω το ρίσκο” και την αντίδραση στην τήρηση των μέτρων, το «βάζουμε πλάτη» του ΣΥΡΙΖΑ στον πόλεμο κατά της πανδημίας, μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στη Χίο σήμερα ο Μητσοτάκης - Επίσκεψη με συμβολισμούς και μηνύματα προς την Τουρκία

Τρεις μέρες πριν από την επίσκεψή του στην Άγκυρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται τη Χίο, δίνοντας έναν ιδιαίτερο συμβολισμό και το δικό του μήνυμα προς την Τουρκία...

Αντιδράσεις για την απίστευτη δήλωση Κασσελάκη: «Αν κάποιος διανοηθεί να σας πει τίποτα, μου το λέτε και τους ξεσκίζω»

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει μία δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη κατά την επίσκεψη του στην Πρέβεζα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομιλώντας με υγειονομικούς στην Πρέβεζα τους ...

Φόρτωση άρθρων...