Τετάρτη
22 Μαρτίου 2023

Ν.Δ. για ΣΥΡΙΖΑ: Με το «άγριο», «πιασμένους» και «κολλημένους», πολλή Δημοκρατία «μυρίζει»… (Video)

Πολιτική

Τη σφοδρή αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν τα όσα ειπωθήκαν σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ από τους πρώην υπουργούς της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Σπίρτζη και Παύλο Πολάκη.

Στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας αναφέρεται ότι ο Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και αναλύοντας τις θέσεις του αρχηγού του, ανάμεσα σε πολλά άλλα, είπε στους συγκεντρωμένους: «Θα επαναφέρουμε τη Δημοκρατία, είτε με το καλό είτε με το άγριο». Το τι εννοεί με το άγριο και το πώς το άγριο συμβαδίζει με τη Δημοκρατία, δεν χρειάζονται εξηγήσεις. Το ξέρουμε από την «πρώτη φορά». 

«Στην ίδια εκδήλωση και στο ίδιο μήκος κύματος, ο κ. Πολάκης προχώρησε ένα βήμα από όσα είχε πει η κα Τσαπανίδου λέγοντας ότι αν δεν υπάρξει ανταπόκριση στην πρόταση διακυβέρνησης του Αλ.Τσίπρα, αυτό θα συμβεί γιατί είτε είναι “πιασμένοι” όπως το ΠΑΣΟΚ, είτε είναι “κολλημένοι” όπως το ΚΚΕ». Δηλαδή, αυτοί που απευθύνεται ο κ.Τσίπρας είναι “πιασμένοι” και κολλημένοι!», προσθέτει η Νέα Δημοκρατία.

«Στην ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία, καταλήγει λέγοντας «με το “άγριο”, “πιασμένους” και “κολλημένους”, πολλή Δημοκρατία “μυρίζει”…», καταλήγει η Πειραιώς.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο θέμα ανέδειξε πρώτη η εφημερίδα «Απογευματινή».

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο θέμα ανέδειξε πρώτη η εφημερίδα «Απογευματινή».

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Bloomberg: Ο Μητσοτάκης θα παρουσιάσει σχέδιο για αναμόρφωση του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας της Ε.Ε.

Η Ελλάδα θα παρουσιάσει σχέδιο για την αναμόρφωση των δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να θέσει τις βάσεις για μαζική ανάπτυξη των ανανεώσιμων πηγών ...

Φόρτωση άρθρων...