Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

ΝΔ: Για την κομματική νομενκλατούρα του ΣΥΡΙΖΑ όλα βαίνουν καλώς για τη χώρα

Πολιτική

«Η κομματική νομενκλατούρα του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε: “Όλα βαίνουν καλώς για τη χώρα!”. Ας προσπαθήσουν να το πουν και στους πολίτες, που δοκιμάζονται από την υπερφορολόγηση, την ανεργία και την αβεβαιότητα», αναφέρει ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, νωρίτερα σήμερα.

«Η οικονομία είναι βαλτωμένη και στο θέμα του χρέους, δεν διαφαίνεται κάποια αισιόδοξη προοπτική», προσθέτει η ΝΔ, «γιατί ούτε σε αυτό άκουσε ο κ. Τσίπρας τις συγκεκριμένες προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας, εδώ και έναν χρόνο».

Όπως εξηγεί η αξιωματική αντιπολίτευση, «εγκλώβισε τη χώρα με τις καθυστερήσεις και την ανικανότητά του και τώρα, ζητά δήθεν συναίνεση. Στην πραγματικότητα ψάχνει συνενόχους στην αποτυχία του».

Καταλήγοντας, η ΝΔ τονίζει ότι αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα «είναι μια νέα Κυβέρνηση με ισχυρή λαϊκή εντολή, αποφασισμένη να προωθήσει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στην οικονομία. Να αποκαταστήσει, με αυτόν τον τρόπο, την αξιοπιστία της χώρας και να οδηγήσει την πατρίδα μας στην οριστική έξοδο από την κρίση».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μήνυμα Κ. Μητσοτάκη για το Πάσχα: Η σκέψη μας πρωτίστως στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας

«Καθώς η Μεγάλη Εβδομάδα προσεγγίζει το τέλος της, η προσδοκία της Ανάστασης μας γεμίζει όλους ελπίδα, δύναμη και αισιοδοξία» τονίζει στο μήνυμά του από την Τήνο ο πρωθυπουργός Κυρ...

Σακελλαροπούλου: Το αναστάσιμο φως να γίνει οδηγός όλων μας προς έναν κόσμο χωρίς πολέμους

«Το αναστάσιμο φως να γίνει οδηγός όλων μας προς έναν κόσμο χωρίς πολέμους» ευχήθηκε σε δήλωση της η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Ειδικότερα, στο μήνυμα τη...

Φόρτωση άρθρων...