Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

ΝΔ: «Η επιστροφή Κουρουμπλή δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει προσκολλημένος στη χυδαιότητα»

Προσκόλληση του ΣΥΡΙΖΑ στο λαϊκισμό, τη χυδαιότητα και τον ακραίο λόγο, υποδηλώνει κατά τη ΝΔ, η επιστροφή Κουρουμπλή στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ τονίζει:

«Ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, που είχε διαγραφεί για τις χυδαιότητές του κατά της κυβέρνησης, βρίσκει ξανά τη θέση του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Απολύτως αναμενόμενο. Η επιστροφή του κ. Κουρουμπλή, πέραν της υπενθύμισης του καταστροφικού παρελθόντος, δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει προσκολλημένος στον λαϊκισμό, τη χυδαιότητα και τον ακραίο λόγο που διαχρονικά παράγει».

Την επιστροφή του Παναγιώτη Κουρουμπλή στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ γνωστοποίησε νωρίτερα με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, ο Αλέξης Τσίπρας. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κουρουμπλής είχε τεθεί εκτός της Κ.Ο του κόμματος στις 16 Δεκεμβρίου 2021.

Γιατί τον είχε διαγράψει ο Τσίπρας

Αιτία της διαγραφής του, ήταν η αναφορά που είχε κάνει στους κυβερνητικούς χειρισμούς αναφορικά με την πανδημία με αφορμή τη μελέτη των καθηγητών Τσιόδρα – Λύτρα.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής είχε κατηγορήσει την κυβέρνηση για «δολοφονία χιλιάδων» προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Λίγο μετά τη διαγραφή του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.Κουρουμπλής είχε δηλώσει «Έχω τη συνείδησή μου ήσυχη, είμαι καλά ψυχολογικά. Έκανα αυτό που πιστεύω και πιστεύει η πλειονότητα της κοινωνίας. Να καταλάβουν ότι πεθαίνει κόσμος», είχε πει, και ερωτηθείς γιατί δεν διαγράφει ο Αλέξης Τσίπρας τον Παύλο Πολάκη, που επίσης έχει χρησιμοποιήσει τους ίδιους όρους περί δολοφονίας, απάντησε «Δεν ξέρω, ρωτήστε εσείς τον Τσίπρα».

Μετά από αυτή την εξέλιξη η αξιωματική αντιπολίτευση θα αριθμεί και πάλι 86 βουλευτές.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αλλαγή ατζέντας με υπουργικό συμβούλιο και κατώτατο μισθό - Μεταρρυθμίσεις και στροφή στην καθημερινότητα στο επίκεντρο

Χωρίς την παραμικρή κυβερνητική διαρροή καταψηφίστηκε με 159 όχι η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για την τραγωδία στα Τέμπη μετά από ένα τριήμερο κοινοβουλευτικό σφυροκόπη...

Φόρτωση άρθρων...