Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Ν.Δ.: «Κούφια λόγια και ανούσιες μεγαλοστομίες για τον ΣΥΡΙΖΑ η κοινωνική πολιτική»

Αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση να ψηφίσει «παρών» στη σύμβαση δωρεάς από το Ίδρυμα Νιάρχος για παιδιατρικό νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, άφησε η Νέα Δημοκρατία.

«Όταν έρχεται η κρίσιμη ώρα των πράξεων, ο κύριος Τσίπρας και τα στελέχη του αναζητούν προφάσεις για να μη στηρίξουν πρωτοβουλίες όπως το να έχουν ένα σύγχρονο παιδιατρικό νοσοκομείο τα παιδιά στη Βόρεια Ελλάδα ή να μπορούν όλοι οι δάσκαλοι να αποκτήσουν με μικρότερο ή και με καθόλου κόστος τεχνολογικό εξοπλισμό», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωση της.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας έχει ως εξής:

«Η ψήφος του ΣΥΡΙΖΑ σε κρίσιμα ζητήματα είναι απόλυτα ξεκάθαρη για την αντίληψή του σχετικά με την κοινωνική πολιτική. Mόνο τις τελευταίες ώρες, οι βουλευτές του κυρίου Τσίπρα ψήφισαν «παρών» στη σύμβαση δωρεάς για παιδιατρικό νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη και καταψήφισαν τη στήριξη όλων των εκπαιδευτικών μας με voucher 200 ευρώ για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι για την αξιωματική αντιπολίτευση η κοινωνική πολιτική είναι κούφια λόγια και ανούσιες μεγαλοστομίες. Όταν, όμως, έρχεται η κρίσιμη ώρα των πράξεων, ο κύριος Τσίπρας και τα στελέχη του αναζητούν προφάσεις για να μη στηρίξουν πρωτοβουλίες όπως το να έχουν ένα σύγχρονο παιδιατρικό νοσοκομείο τα παιδιά στη Βόρεια Ελλάδα ή να μπορούν όλοι οι δάσκαλοι να αποκτήσουν με μικρότερο ή και με καθόλου κόστος τεχνολογικό εξοπλισμό.

Φαίνεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ αντιλαμβάνονται τη Βουλή των Ελλήνων αποκλειστικά και μόνο ως πεδίο για φτηνά επικοινωνιακά πυροτεχνήματα του Αλέξη Τσίπρα και όχι ως σημείο αφετηρίας για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών. Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας θα συνεχίσει να νομοθετεί και να υλοποιεί παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν άμεσα την καθημερινότητα όλων των Ελλήνων».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σ. Ζαχαράκη: Μάχη κατά της ιδρυματοποίησης των παιδιών - Πρόγραμμα Ημιαυτόνομης Διαβίωσης

Ως πρώτη προτεραιότητα έχουν τεθεί τα δικαιώματα του παιδιού, το θέμα των υιοθεσιών και αναδοχών από την υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη και τα στελέχη τ...

Νέα Αριστερά για Ημέρα Μνήμης Γενοκτονίας των Ποντίων: Θυμόμαστε και τιμούμε τους νεκρούς

Θυμόμαστε και τιμούμε τους νεκρούς, τους αγνοούμενους, τους ξεριζωμένους, σημειώνει η Νέα Αριστερά σε ανακοίνωση που εξέδωσε για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων. Όπ...

Βορίδης: Η συνέχιση της θετικής πορείας της χώρας διασφαλίζεται μόνο μέσα από μία ισχυρή ΝΔ

Μήνυμα ενόψει των Ευρωεκλογών 2024 έστειλε ο Μάκης Βορίδης, σε εκδήλωση της ΝΔ στον Μαραθώνα. «Στις 9 Ιουνίου οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν τους εκπροσώπους τους, μεταξύ αυ...

Φόρτωση άρθρων...