Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Ν.Δ.: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει σταθερά στην αντιπολιτευτική μιζέρια

Πολιτική

Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει η Νέα Δημοκρατία για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στις ΗΠΑ και τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν. Το κυβερνών κόμμα αφήνει αιχμές για τη στάση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

«Τη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στην Ουάσιγκτον, έχει συναντήσεις με την ηγεσία των ΗΠΑ κι ετοιμάζεται να μιλήσει στο Κογκρέσο, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά από Έλληνα Πρωθυπουργό και αποτελεί τιμή για τη χώρα, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Τζανακόπουλος, έχει ήδη καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η επίσκεψη “απέτυχε”», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία.
 
«Είναι, πράγματι, θλιβερό ο ΣΥΡΙΖΑ να βλέπει μια σημαντική επίσκεψη για τα συμφέροντα της χώρας μέσα από τα κομματικά του γυαλιά και να δείχνει αυτό το περίσσευμα μικροψυχίας. Το πετυχημένο ταξίδι του Πρωθυπουργού είναι κέρδος για την Ελλάδα.  Ο ΣΥΡΙΖΑ  επιμένει σταθερά στην αντιπολιτευτική μιζέρια. Οι πολίτες βλέπουν και κρίνουν», προσθέτει το κυβερνών κόμμα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρωτοφανές επεισόδιο: Ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών, Φλώρος, γρονθοκόπησε τον Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης (εικόνες)

Επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών ο οποίος έχει πλέον ανεξαρτητοποιηθεί, Κωνσταντίνο Φλώρο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στη Βουλή με τις πληροφορίες να α...

Φόρτωση άρθρων...