Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Ν.Δ.: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αναλάβει το ρόλο του υπερασπιστή του  καταδικασμένου για βαρύτατα εγκλήματα Βασίλη Δημάκη»

Πολιτική

Αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ αφήνει η Νέα Δημοκρατία για την υπόθεση του Βασίλη Δημάκη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του είχε αναλάβει το ρόλο του υπερασπιστή του καταδικασμένου για βαρύτατα εγκλήματα Βασίλη Δημάκη, ο οποίος κάνοντας χρήση ευεργετικών διατάξεων για εκπαιδευτική άδεια, παραβίασε τους όρους και με επιστολή του ομολογεί ότι δραπέτευσε», τονίζει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της. 

«Με την τοποθέτησή του ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξε ποιος δίνει άλλοθι στον δραπέτη, ο οποίος επιχειρεί σήμερα να κάνει και μαθήματα δημοκρατίας και –φυσικά- δεν κρύβει τις πολιτικές προτιμήσεις του», αναφέρει το κυβερνών κόμμα.
 
«Η Kυβέρνηση θα συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις για ένα σωφρονιστικό σύστημα που θα επιτελεί τη σωφρονιστική αποστολή του, με σεβασμό στα δικαιώματα των κρατουμένων», προσθέτει η Πειραιώς. 

«Αφήνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ που προ μηνών είχε αναλάβει την υπεράσπιση των εκβιαστικών αιτημάτων του Κουφοντίνα, να υπερασπίζεται έναν δραπέτη που έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 44 ετών για ληστείες, πλαστογραφία και παράνομη οπλοφορία», καταλήγει η Νέα Δημοκρατία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Φοίβος Ιωαννίδης - Στη Σητεία η κηδεία του

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο Φοίβος Ιωαννίδης, δικηγόρος και πολιτικός με πλούσια συνδικαλιστική και αντιστασιακή δράση. Οπως αναφέρουν πληροφορίες του neakriti.gr, ο Φο...

Φόρτωση άρθρων...