Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

ΝΔ: Ο Τσίπρας ή διαγράφει Πολάκη ή επιβεβαιώνει ότι το alter ego του λέει όσα εκείνος δεν θέλει

Τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τον Αλέξη Τσίπρα η Νέα Δημοκρατία, στον απόηχο των τελευταίων παρεμβάσεων του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, αλλά και του άρθρου του Θανάση Καρτερού.

«Διχαστικό εμφυλιοπολεμικό κρεσέντο», «απαράδεκτες συκοφαντίες» και «επίδειξη χυδαιότητας» καταλογίζει η Νέα Δημοκρατία στον Παύλο Πολάκη. Το κυβερνών κόμμα θέτει προ των ευθυνών τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας:

«Ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να καλύπτει τη χυδαιότητα στο όνομα της πολυφωνίας: ή θα τον διαγράψει ή επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι το alter ego του λέει όσα εκείνος δεν θέλει να πει».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Δεν περνά μέρα που τα “λουλούδια” που ανθίζουν στον κήπο του κ. Τσίπρα να μην κάνουν επίδειξη χυδαιότητας. Μετά το χθεσινό παραλήρημα κατά του Πρωθυπουργού, σήμερα ο κ. Πολάκης συνεχίζει στον ίδιο δρόμο με απαράδεκτες συκοφαντίες κατά μιας ολόκληρης παράταξης. Η Νέα Δημοκρατία είναι περήφανη για την ιστορία της και δεν πρόκειται να ακολουθήσει τον κ. Πολάκη σε αυτό το διχαστικό εμφυλιοπολεμικό κρεσέντο.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να καλύπτει τη χυδαιότητα στο όνομα της πολυφωνίας: ή θα τον διαγράψει ή επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι το alter ego του λέει όσα εκείνος δεν θέλει να πει».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ν. Ανδρουλάκης: «Χιλιάδες αγρότες υπό ομηρία κι ευάλωτοι στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής»

Μιλώντας σε αγρότες στην Άρνισσα της Πέλλας, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, αναφέρθηκε στον «αρνητικό απολογισμό της κυβερνητικής πολιτικής στον αγροτ...

Μητσοτάκης : Θέλουμε το ΕΣΥ να είναι ελκυστικό και για νέους γιατρούς -Τι είπε για τις υποδομές

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε την Κλινική Χεριού-Μικροχειρουργικής Άνω Άκρου που ανακαινίστηκε πρόσφατα και το τμήμα επειγόντων περιστατικών, που βρίσκεται υπό ανακαίνιση

Φόρτωση άρθρων...