Κυριακή
19 Μαΐου 2024

ΝΔ: Ο υπουργός Επικρατείας ομολογεί ότι η κυβέρνηση φακελώνει τους πολίτες

Πολιτική

«Μετά την γνωστή απόπειρα χειραγώγησης των ερευνών και τις στημένες δημοσκοπήσεις που κατασκευάζονται στα υπόγεια του Μαξίμου, επιβεβαιώνεται - και μάλιστα αρμοδίως - ότι η Κυβέρνηση παρακολουθεί τους λογαριασμούς των πολιτών στα Social Media».

Τα παραπάνω σχολίασε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την ανάρτηση του Χριστόφορου Βερναρδάκη, ο οποίος ανέφερε ότι υπάρχει κατηγοριοποίηση των σελίδων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανάλογα με τα πολιτικά φρονήματα και ότι την παρακολούθηση την κάνουν και fan τηλεοπτικών σόου.

«Το πραγματικά απίστευτο είναι ότι Υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης παραδέχεται ότι η Κυβέρνηση κρατά αρχείο, φακελώνοντας τους πολίτες ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω», αναφέρει ακόμα η Νέα Δημοκρατία.

Καταλήγοντας, η αξιωματική αντιπολίτευση εκτιμά σκωπτικά ότι «το επόμενο βήμα θα είναι να εκδώσουν και πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων, με βάση τα posts των πολιτών στο Facebook και το Twitter».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέα Αριστερά για Ημέρα Μνήμης Γενοκτονίας των Ποντίων: Θυμόμαστε και τιμούμε τους νεκρούς

Θυμόμαστε και τιμούμε τους νεκρούς, τους αγνοούμενους, τους ξεριζωμένους, σημειώνει η Νέα Αριστερά σε ανακοίνωση που εξέδωσε για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων. Όπ...

Στ. Κασσελάκης: Απολύτως σωστός και τεκμηριωμένος ο πατριωτισμός της Συμφωνίας των Πρεσπών

«Ο πατριωτισμός της Συμφωνίας των Πρεσπών ήταν απολύτως σωστός και τεκμηριωμένος», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος κατηγόρησε τη ...

Φόρτωση άρθρων...