Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

ΝΔ: Όταν μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ για ελευθερία του Τύπου, γελάνε και τα βοσκοτόπια

Πολιτική

Την έκθεση έξι διεθνών οργανισμών επικαλείται ο ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «έκθεση - κόλαφος για τη φίμωση του Τύπου από τον Μητσοτάκη αποτελεί όνειδος για την ελευθεροτυπία στην Ευρώπη».

«Γελάνε και τα βοσκοτόπια» ήταν η απάντηση της ΝΔ στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι η ελευθερία του Τύπου είναι θεσμικά κατοχυρωμένη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση – απάντηση της ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ των στημένων τηλεοπτικών διαγωνισμών, του ελέγχου των αρμών της εξουσίας, της ΕΡΤ του Καψώχα και της Ακριβοπούλου, της στοχοποίησης δημοσιογράφων και των αυτόφωρων συλλήψεων, εμφανίζεται ως υπερασπιστής της ελευθερίας του τύπου, γελάνε και τα βοσκοτόπια.

»Η ελευθερία του τύπου στην Ελλάδα όχι μόνο είναι θεσμικά κατοχυρωμένη, αλλά αποτελεί καθημερινή πρακτική στο πλαίσιο του κράτους Δικαίου, με μεγάλο πλουραλισμό μέσων και άσκηση κάθε είδους κριτικής στην κυβέρνηση και στους θεσμούς. Αυτό το διαπιστώνει κάθε πολίτης, που έχει την δυνατότητα να ενημερωθεί ελεύθερα, οποιαδήποτε στιγμή, από το μέσον της επιλογής του».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γεραπετρίτης: Η σχέση μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου είναι στρατηγική και δεν πρόκειται να ετεροκαθοριστεί

«Η σχέση μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου ερείδεται στην ιστορία και στον πολιτισμό, σήμερα όμως βρίσκεται στο απόγειο της πραγματικής διμερούς διπλωματικής σχέσης», επεσήμανε ο υπουργό...

Φόρτωση άρθρων...