Τρίτη
07 Μαΐου 2024

ΝΔ: «Στον ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν για το ζήτημα του νερού, να εφαρμόσουν τις μεθόδους του Γκέμπελς»

Πολιτική

«Στον ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν για το ζήτημα του νερού, να εφαρμόσουν τις μεθόδους του Γκέμπελς: πες, πες, στο τέλος κάτι μένει», τονίζει η Νέα Δημοκρατία.

Και συνεχίζει: «Παρότι, δεν έχει τεθεί σε καμία περίπτωση ζήτημα ιδιωτικοποίησης του νερού και τα σχετικά fake news του ΣΥΡΙΖΑ έχουν διαψευστεί με τον πιο επίσημο και τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κα Τσαπανίδου επιμένει ακόμη και σήμερα στο ψέμα περί δήθεν ιδιωτικοποίησης.»

«Αυτό ξέρουν, αυτό κάνουν. Θα τους το ξαναπούμε λοιπόν: Το νερό ήταν, είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό! Ο κόσμος τους έχει μάθει αλλά αυτοί συνεχίζουν απτόητοι με γκεμπελικές "συνταγές"», καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΠΑΣΟΚ: Σοβαρή πρόκληση από τον Ερντογάν η μετατροπή σε τζαμί της Μονής της Χώρας

«Η μετατροπή σε τζαμί και της Μονής της Χώρας, ενός μνημείου παγκόσμιας πολιτισμικής κληρονομιάς με μοναδικά στον κόσμο βυζαντινά ψηφιδωτά, αποτελεί μια πολύ σοβαρή πρόκληση που φέ...

ΥΠΕΞ για τη λειτουργία της Μονής της Χώρας ως τζαμί: Πρόκληση για τη διεθνή κοινότητα

«Πρόκληση για τη διεθνή κοινότητα» χαρακτηρίζει το υπουργείο Εξωτερικών την απόφαση της Άγκυρας να λειτουργήσει ως τζαμί τη Μονή της Χώρας. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ελληνικό...

Φόρτωση άρθρων...