Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Ν.Δ. στον ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Γεωργούλη: «Παραμένουν αμετανόητοι, τυφλά φανατισμένοι και χυδαίοι»

Σκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την ανακοίνωση του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

«Ο Αλέξης Τσίπρας, οι παλιοί και όψιμοι σύντροφοί του δεν έχουν μάθει τίποτα για τη ζημιά που προκαλεί στη χώρα εδώ και πάνω από δέκα χρόνια η τοξικότητά τους. Παραμένουν αμετανόητοι, τυφλά φανατισμένοι και αδιόρθωτα χυδαίοι», τονίζει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της.

«Γι' αυτό και στις 21 Μαΐου οι πολίτες με την ψήφο τους θα αποδείξουν στον ΣΥΡΙΖΑ αυτό που αρνείται να αποδεχτεί: ότι ο Πολακισμός και οι πολιτικοί του προστάτες ανήκουν στις μαύρες σελίδες του παρελθόντος», προσθέτει η Πειραιώς.

Η Νέα Δημοκρατία υπογραμμίζει ότι «αντί να κάνει μαθήματα ηθικής ο ΣΥΡΙΖΑ, ας ασχοληθεί με τα στελέχη του και υποψήφιους βουλευτές του, που συνεχίζουν να σχετικοποιούν τις βαρύτατες καταγγελίες με βάση το φρόνημα του θύτη και όχι με κριτήριο την πράξη και τις συνέπειές της στο θύμα».

«Με όλη τη συμπεριφορά τους στον ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύουν ότι δεν έμαθαν τίποτα, ούτε όταν είδαν τη λάσπη που εκτόξευαν, πολιτικοποιώντας ποινικές υποθέσεις και ταυτίζοντας με αυτές μια παράταξη, να τους γυρίζει μπούμερανγκ. Συνεχίζουν στον ίδιο δρόμο της λάσπης και της χυδαιότητας. Θα πορευτούν μόνοι τους. Οι πολίτες κρίνουν και συγκρίνουν», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αντιδράσεις για την απίστευτη δήλωση Κασσελάκη: «Αν κάποιος διανοηθεί να σας πει τίποτα, μου το λέτε και τους ξεσκίζω»

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει μία δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη κατά την επίσκεψη του στην Πρέβεζα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομιλώντας με υγειονομικούς στην Πρέβεζα τους ...

Στη Χίο την Παρασκευή ο Μητσοτάκης

Τη Χίο θα επισκεφθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Παρασκευή. Το πρωί ο Πρωθυπουργός θα πάει στο Δημαρχείο Χίου και στα γραφεία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Στη συνέχεια, ο Κυρι...

Μαρινάκης: Στις 7 Μαΐου ενημερωθήκαμε για την έλευση Ράμα – Προεκλογικά θυμήθηκε την ομογένεια ο κ. Κασσελάκης

«Ενημερωθήκαμε στις 7 Μαΐου για την έλευση Ράμα αλλά όχι για τον τόπο όπου θα γίνει η εκδήλωση», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ερωτηθείς σχετικά στην ενημέρωση τω...

Φόρτωση άρθρων...