Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Νέα πρόκληση από Ερντογάν: «Το άνοιγμα της Αγίας Σοφίας ως τζαμί είναι μεγάλη πρόκληση στην παγκόσμια κηδεμονία»

Σε νέα πρόκληση για την Αγία Σοφία προχώρησε ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι «η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί ήταν ένα όνειρο γενεών όπως αρμόζει στον πορθητή Μωάμεθ».

Ακόμα, ο Ερντογάν ανέφερε ότι η μετατροπή της Αγίας Σοφίας είναι μια μεγάλη πρόκληση ενάντια στην παγκόσμια κηδεμονία, αναφέρει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Άννα Ανδρέου.

«Τα πιόνια που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτούς τους βρώμικους υπολογισμούς δεν έλειψαν ποτέ. Υπήρχαν χθες υπάρχουν και σήμερα, είπε ο Τούρκος Πρόεδρος. Ακόμη και το γεγονός ότι ανοίξαμε ξανά την Αγία Σοφία, το όνειρο των γενεών, ως τζαμί όπως αρμόζει τον πορθητή Μωάμεθ , είναι μια μεγάλη πρόκληση ενάντια στην παγκόσμια κηδεμονία», πρόσθεσε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας έπαιξε και με το αντιιμπεριλιστικό κοινό του, όπως συνηθίζει, καθώς ανέφερε: «Τα σχέδια των ιμπεριαλιστών για τη χώρα μας δεν έλειψαν ποτέ. Τα πιόνια που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτούς τους βρώμικους υπολογισμούς δεν έλειψαν ποτέ, υπήρχαν χθες υπάρχουν και σήμερα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης για τα αντιαεροπορικά Crotale στη Γαλλία: Εφόσον ζητηθεί θα γίνει, αλλά για περιορισμένο διάστημα

Τις πληροφορίες πως η Γαλλία έχει ζητήσει από την Ελλάδα την αντιαεροπορική συστοιχία Crotale για την κάλυψη του εναέριου χώρου του Παρισιού κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων,...

Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία

«Δεν φοβόμαστε να πάμε στην Εκκλησία και κανένας δεν μπορεί να φοβίσει τον οποιονδήποτε», απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτ...

Φόρτωση άρθρων...