Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Νέο... ανέκδοτο: Εκρηξη επενδύσεων βλέπει η Κουντουρά!

Πολιτική

Μια ειδυλλιακή, σχεδόν μαγική εικόνα για την κατάσταση στην οικονομία και στην Ελλάδα συνολικά προσπάθησε να παρουσιάσει η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

Η κυρία Κουντουρά υποστήριξε ότι επί των ημερών της σημερινής κυβέρνησης επιτεύχθηκε ρεκόρ προσλήψεων από το 2001 και συνέχισε κωδικοποιώντας τα επιτεύγματα της κυβέρνησης Τσίπρα: «Η δική μας κυβέρνηση έχει κάνει μεταρρυθμίσεις, έχει μειώσει την ανεργία, έχει αυξήσει τις εξαγωγές, έχουμε ανάπτυξη στη βιομηχανία, έχουμε καταφέρει να έχουμε έκρηξη επενδύσεων...».

«Μόλις κλείσει η συμφωνία και εφαρμοστεί θα γίνει έκρηξη στην ανάπτυξη» προέβλεψε μάλιστα η υπουργός Τουρισμού σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι.

Η κυρία Κουντουρά εκλήθη να σχολιάσει τις δηλώσεις που έκανε ο επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ ότι η Ελλάδα θα είχε βγει από την κρίση αν δεν είχαν γίνει τα λάθη της πρώτης κυβέρνησης Τσίπρα.

«Ο Κλάους Ρέγκλινγκ είπε ότι 15 Ιουνίου θα έχουμε μια καθαρή λύση» είπε η υπουργός Τουρισμού...

«Το 2015, όταν εμείς κάναμε τις διαπραγματεύσεις η προηγούμενη κυβέρνηση είχε υπογράψει μέτρα 20 δισ. Τι μέτρα πάρθηκαν; 5 δισ! Άρα γλυτώσαμε, με τη διαπραγμάτευση τη σκληρή, 16 δισ. μέτρα!» είπε η κυρία Κουντουρά (σ.σ. δεν κάνουμε σχόλιο για τους μαθηματικούς της υπολογισμούς 20-5=16...) χωρίς να επικαλεστεί στοιχεία στα οποία εδράζεται ο ισχυρισμός που με τόση ευκολία εκστόμισε...

«Έχουμε καταφέρει να φέρουμε έκρηξη επενδύσεων στον τουρισμό. 146 φάκελοι για τετράστερα και πεντάστερα ξενοδοχεία» συνέχισε αποθεώνοντας τον εαυτό της η υπουργός Τουρισμού.

Χωρίς να φείδεται χαρακτηρισμών η Έλενα Κουνουρά συμπλήρωσε: «Έχουμε κάνει μικρό θαύμα στον τουρισμό, με αύξηση επισκεπτών κατά 7%...».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μιχάλης Κατρίνης:  Οι ευθύνες για την ακρίβεια και τη διάλυση της δημόσιας υγείας έχουν το όνομα και τη σφραγίδα του κ. Μητσοτάκη

Στο διακύβευμα των ευρωεκλογών και το προσωπικό στοίχημα που έθεσε ο κ Μητσοτάκης για την κάλπη της 9ης Ιουνίου αναφέρθηκε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κοινοβουλευτικός εκπροσώπος του ΠΑΣΟΚ...

Μητσοτάκης: Στα λόγια όλοι μπορούμε να είμαστε πολεμοχαρείς Τουρκοφάγοι, μπας και τσιμπήσουμε καμία ψήφο (Photos)

Στα Γιαννιτσά βρέθηκε το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας που πραγματοποιεί στη Βόρεια Ελλάδα. Ο Πρωθυπουργός μίλησε για τον στόχο της Νέας Δ...

Φόρτωση άρθρων...