Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Νέο μήνυμα Μητσοτάκη στην Τουρκία – Είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας

O Κυριάκος Μητσοτάκης ενημέρωσε την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την κλιμάκωση της τουρκικής παραβατικότητας.

Πολιτική

O Κυριάκος Μητσοτάκης ενημέρωσε την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen (Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν) για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την κλιμάκωση της τουρκικής παραβατικότητας. Επανέλαβε τη σταθερή προσήλωσή του στο διάλογο στη βάση του Διεθνούς Δικαίου, αλλά και την αποφασιστικότητά του να υπερασπιστεί την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας […]

O Κυριάκος Μητσοτάκης ενημέρωσε την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen (Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν) για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την κλιμάκωση της τουρκικής παραβατικότητας.

 

Επανέλαβε τη σταθερή προσήλωσή του στο διάλογο στη βάση του Διεθνούς Δικαίου, αλλά και την αποφασιστικότητά του να υπερασπιστεί την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας και ζήτησε την αποφασιστική στήριξη της Ε.Ε απέναντι στην επιθετικότητα και τον αναθεωρητισμό της Τουρκίας.

news

Ο Πρωθυπουργος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επίσκεψη της Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Επιτρόπου για τις Αξίες και τη Διαφάνεια, Věra Jourová στην Αθήνα και για το επίπεδο της συνεργασίας.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ερντογάν: Σημαντική η επίσκεψη Μητσοτάκη για τη βελτίωση των σχέσεων των χωρών μας

Στην επικείμενη συνάντηση που θα έχει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέρθηκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Πρόεδρος της Τουρκίας τόνισε ότι θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει με τον Έλληνα ...

Φόρτωση άρθρων...