Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Νέο προεκλογικό σποτ της Ν.Δ.: Ο δεκάλογος των δεσμεύσεων που έγιναν πράξη (Video)

«Σύνθημά μας είναι το έργο μας και οι δεσμεύσεις που τηρήσαμε», τονίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δημοσίευσε νέο προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας για τα πεπραγμένα της Κυβέρνησης την τελευταία τετραετία.

Ο Πρωθυπουργός σε ανάρτησή του σε Facebook και Twitter δημοσίευσε τον «δεκάλογο» των πεπραγμένων της Κυβέρνησης, τονίζοντας τις αλλαγές που συντελέστηκαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη στήριξη της ελληνικής κοινωνίας.

«Σε τέσσερα χρόνια μειώθηκε η ανεργία κατά 7 μονάδες, αυξήσαμε τον κατώτατο μισθό κατά 20%, μειώσαμε 50 φόρους και εισφορές, αυξήσαμε τις συντάξεις μετά από 12 χρόνια, είχαμε ρεκόρ σε επενδύσεις, εξαγωγές, έσοδα τουρισμού, προχωρήσαμε στην ψηφιοποίηση του κράτους, προχωρήσαμε σε μόνιμους διορισμούς 25.000 εκπαιδευτικών, θωρακίσαμε την πατρίδα, μειώσαμε τις μεταναστευτικές ροές, στηρίξαμε την κοινωνία. Σταθερά, τολμηρά, μπροστά», αναφέρεται στο προεκλογικό σποτάκι της Νέας Δημοκρατίας.

Μητσοτάκης: Ώρα να προχωρήσουμε ακόμη πιο τολμηρά -Αυτό είναι το καθήκον μας

«Σύνθημά μας είναι το έργο μας και οι δεσμεύσεις που τηρήσαμε. Τώρα όμως είναι η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά ακόμη πιο τολμηρά. Αυτό είναι το καθήκον μας. Και αυτό θα κάνουμε», τονίζει ο Πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ερντογάν: Σημαντική η επίσκεψη Μητσοτάκη για τη βελτίωση των σχέσεων των χωρών μας

Στην επικείμενη συνάντηση που θα έχει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέρθηκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Πρόεδρος της Τουρκίας τόνισε ότι θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει με τον Έλληνα ...

Αιχμές ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη για τον πληθωρισμό

Αιχμές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη άφησε το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, από τις Βρυξέλλες για τον πληθωρισμό. «Η εικονική πραγματικότητα σ...

Φόρτωση άρθρων...