Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ο Κικίλιας δήλωσε στον Χατζηνικολάου πως δεν «προτίθεται να παραιτηθεί»

Πολιτική

Στην διαχείριση της κακοκαιρίας Daniel, την κριτική που δέχεται η Κυβέρνηση και την επόμενη μέρα μετά τις πλημμύρες αναφέρθηκε ο Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Αρχικά ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, έβαλε τέλος στα σενάρια περί παραίτησής του. «Δεν έχω μάθει να φυγομαχώ. Δεν φυγομάχησα το 2014 ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη μέχρι τις εκλογές, δεν φυγομάχησα ως υπουργός Υγείας μέσα στην πανδημία μέχρι να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα εμβολιασμού. Δεν θα φυγομαχήσω τώρα με τις μεγαλύτερες πυρκαγιές και πλημμύρες που έχει βιώσει η χώρα για δεκαετίες. Φυσικά ο διορισμός και η σύνθεση της κυβέρνησης είναι αποκλειστικό προνόμιο του πρωθυπουργού» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για την διαχείριση της κακοκαιρίας, ο Βασίλης Κικίλιας τόνισε ότι μέρες πριν από την κακοκαιρία, όταν υπήρχαν οι πρώτες προβλέψεις, είχαν σταλεί ενημερώσεις σε Περιφέρειες και Δήμους, ενώ τέθηκαν και ερωτήματα, σε πολλά εκ των οποίων δεν δόθηκαν απαντήσεις.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Ειδικό μπόνους παραγωγικότητας στους δημοσίους υπαλλήλους - Μήνυμα κατά της αποχής στις ευρωεκλογές

«Στις ευρωεκλογές θα κριθεί πόσο δυνατές θα είναι οι ελληνικές φωνές στην Ευρώπη αλλά και το πόσο σταθερό θα είναι το πολιτικό σκηνικό ώστε η Ελλάδα να μείνει σε τροχιά προόδου», τ...

Φόρτωση άρθρων...