Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

O Μητσοτάκης θα συναντηθεί ξανά με τον CEO της VW στην Αστυπάλαια

Στην Αστυπάλαια θα συναντηθούν ξανά ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου V.W., Herbet Diess, για να δουν από κοντά και οι δύο την πορεία της μετάβασης του νησιού προς την ηλεκτροκίνηση και προς την πράσινη ενέργεια.

Η συνάντηση των δύο αντρών θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη το μεσημέρι στο νησί και οι δύο άντρες θα επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας, θα κινηθούν με τα ηλεκτρικά μοντέλα της V.W., ενώ θα δουν τους σταθμούς φόρτισης που υπάρχουν ήδη στο νησί. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Herbet Diess είχαν συναντηθεί στο νησί των Δωδεκανήσων πριν από ένα χρόνο. 

Ακόμα, ιδιαίτερη έμφαση αναμένεται να δοθεί στην παραγωγή ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, προκειμένου να μειωθεί στο ελάχιστο η χρήση των γεννητριών diesel που λειτουργούν αυτή τη στιγμή στο νησί για τις ενεργειακές του ανάγκες, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Ακόμα, θα παραδοθεί το πρώτο ηλεκτρικό ασθενοφόρο στο νησί ενώ παράλληλα θα γίνει και παρουσίαση του νέου ηλεκτρικού van της V.W., του ID.Buzz.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στην Τήνο για το Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Τήνο θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την οικογένειά του, σε μία μικρή ανάπαυλα πριν από την προεκλογική περίοδο εν όψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίο...

Φόρτωση άρθρων...