Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Ο Παππάς έπνιξε τον πόνο του τρώγοντας με τον Πολάκη (Photos)

Πολιτική

Aποκούμπι στην παρέα του Παύλου Πολάκη, του μοναδικού, ίσως, στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που τον στηρίζει σθεναρά, βρήκε χθες το βράδυ ο Νίκος Παππάς.

Την ημέρα που ο Χρήστος Καλογρίτσας όχι απλώς τον ονομάτισε, αλλά κατά την κατάθεσή του στην Προανακριτική Επιτροπή τον περιέγραψε με στοιχεία που παρουσίασε ως τον βασικό ενορχηστρωτή των προσπαθειών για τη δημιουργία του ΣΥΡΙΖΑ ΤV, ο πρώην υπουργός του Αλέξη Τσίπρα επέλεξε να συμφάγει με τον αψύ Σφακιανό.

Η στήλη τους εντόπισε στο γνωστό ουζερί «Ψαρομεζέδες» στο Μοσχάτο και το μενού, εκτός από…Καλογρίτσα και βοσκοτόπια, είχε πράσινη σαλάτα, καλαμάρι, γαύρο και γαρίδες ψητές.

Τουλάχιστον αυτή τη φορά δεν παραβίασαν τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, όπως είχε πράξει κατά το παρελθόν ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ. Στην παρέα των δυο πρώην υπουργών, ήταν και η σύζυγος του κ. Πολάκη.

ΠΗΓΗ: parapolitika.gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ για μήνυμα Ερντογάν: Ο κ. Μητσοτάκης θα σιωπήσει απέναντι σε αυτή την πρόκληση;

«Σε ένα προκλητικό του μήνυμα την Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έγραψε πως σαν σήμερα άναψε ‘η σπίθα του πνεύματος της ανεξαρτησίας κ...

Βορίδης: Η συνέχιση της θετικής πορείας της χώρας διασφαλίζεται μόνο μέσα από μία ισχυρή ΝΔ

Μήνυμα ενόψει των Ευρωεκλογών 2024 έστειλε ο Μάκης Βορίδης, σε εκδήλωση της ΝΔ στον Μαραθώνα. «Στις 9 Ιουνίου οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν τους εκπροσώπους τους, μεταξύ αυ...

Φόρτωση άρθρων...