Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Ο Πολάκης "τρώει" και την Πετρούλα Σαρτζετάκη

Πολιτική

Τον απόλυτο έλεγχο σε όλους τους νευραλγικούς τομείς της υγείας και ειδικά σε αυτούς που σχετίζονται με τις προμήθειες επιχειρεί να εξασφαλίσει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και γνωστός για τα κακόγουστα σόου που στήνει στη Βουλή, Παύλος Πολάκης.

Όπως πληροφορούμαι πριν ακόμα ολοκληρωθεί η θητεία της Πετρούλας Σαρτζετάκη – πρόκειται για την κόρη του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας – ο Πολάκης αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγές στην Επιτροπή Προμηθειών Υγείας.

Με σχετική τροπολογία μετονομάζει την ΕΠΥ και ΕΚΑΠΥ τοποθετώντας εννεαμελές Διοικητικό Συμβούλιο που αποτελείται από πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη διάρκεια της θητείας της η Πετρούλα Σαρτζετάκη προχώρησε στη συγκρότηση τεχνικών προδιαγραφών, στη θεσμοθέτηση εγκυκλίων και διαφανών διαγωνισμών.

Το μόνο αρνητικό που μπορεί κανείς να της καταλογίσει είναι, ότι δεν ανέχονταν πολιτικές παρεμβάσεις και πιέσεις.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης : Θέλουμε το ΕΣΥ να είναι ελκυστικό και για νέους γιατρούς -Τι είπε για τις υποδομές

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε την Κλινική Χεριού-Μικροχειρουργικής Άνω Άκρου που ανακαινίστηκε πρόσφατα και το τμήμα επειγόντων περιστατικών, που βρίσκεται υπό ανακαίνιση

Ν. Ανδρουλάκης: «Χιλιάδες αγρότες υπό ομηρία κι ευάλωτοι στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής»

Μιλώντας σε αγρότες στην Άρνισσα της Πέλλας, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, αναφέρθηκε στον «αρνητικό απολογισμό της κυβερνητικής πολιτικής στον αγροτ...

Φόρτωση άρθρων...