Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

O πολιτικός καιροσκοπισμός και η άνευ ορίων υποκρισία του Αλέξη Τσίπρα

Η ανεκδιήγητη συμπεριφορά ενός κόμματος που υποτίθεται ότι στοχεύει να ανακαταλάβει τους αρμούς της εξουσίας, το οδηγεί στο περιθώριο και τη δημοσκοπική συρρίκνωση

Ξεπέρασε κάθε όριο πολιτικού καιροσκοπισμού ο κ. Τσίπρας με την απόφαση του να καταψηφίσει την αμυντική συμφωνία με τη Γαλλία στη Βουλή που πάνω απ' όλα συνιστά μια επιτυχία της Ελλάδας και μετά της Κυβέρνησης.

Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα… για τους φωστήρες της επικοινωνίας της Κουμουνδούρου και τον αρχηγό τους που συνεχίζει να περιπλανιέται στις ψευδαισθήσεις και στις αυταπάτες του, αναζητώντας τη δική του πολιτική Ιθάκη.

Οι πολίτες έχουν μείνει εμβρόντητοι από τη στάση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, η οποία δείχνει πως είναι προσκολλημένη στο χθες και δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα στο σύγχρονο πολιτικό και διπλωματικό περιβάλλον που να στηρίζει το εθνικό συμφέρον. Έφτασε στο σημείο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στο αντιπολιτευτικό του μένος να επιλέξει μια Ελλάδα αδύναμη και φοβική εκτός του δικτύου των διεθνών συμμαχιών.

Η ανεκδιήγητη αυτή συμπεριφορά ενός κόμματος που υποτίθεται ότι στοχεύει να ανακαταλάβει τους αρμούς της εξουσίας, το οδηγεί στο περιθώριο, στη δημοσκοπική συρρίκνωση καθώς στρέφει ένα μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης εναντίον του.

Δεν δίστασαν να αξιοποιήσουν επικοινωνιακά την παρέμβαση του Ευάγγελου Βενιζέλου για την πανδημία, δηλαδή του κορυφαίου στελέχους της Κεντροαριστεράς που δέχθηκε όσο λίγοι τις διαρκείς επιθέσεις από τον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και σε κάθε ευκαιρία τη λάσπη των τρολ της Κουμουνδούρου.

Η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ και η πορεία που έχει χαράξει η ηγεσία του κόμματος αποτελεί μια αυτοσυντηρητική παγίδα περιχαράκωσης που αυξάνει την εντροπία και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε μία ακόμη οδυνηρή εκλογική ήττα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το βίντεο του Νίκου Ανδρουλάκη στο Tik Tok: Εύχεται καλή επιτυχία στη Σάττι με ΠΑΣΟΚ και Ανδρέα

Καλή επιτυχία ευχήθηκε στην Μαρίνα Σάττι, που διαγωνίζεται στον ημιτελικό της Eurovision ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Nίκος Ανδρουλάκης. Στο βίντεο του από την περιοδεία στο Ρέθυμνο ακ...

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης στηρίζει το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Πυροσβεστών Νέου Βουτζά

Ο τέως Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης υποστηρίζει το έργο του Πυροσβεστικού Σώματος Εθελοντών Νέου Βουτζά. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 2 Μαΐου, το Πυροσ...

Φόρτωση άρθρων...