Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε πριν από λίγο στο υπουργικό συμβούλιο ότι οι εκλογές 2023 θα διεξαχθούν την Κυριακή 21 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης έχει ήδη ενημερώσει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου σχετικά με την απόφασή του να στηθούν κάλπες για τις εθνικές εκλογές στις 21 Μαΐου.

Σημειώνεται πως κατά την εισήγησή του στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως «η πρώτη κάλπη θα κρίνει ποιος θα κυβερνήσει και η δεύτερη κάλπη πώς θα κυβερνήσει», ενώ τόνισε ότι «οι πολίτες πρέπει να ξέρουν ποιον θα έχουν πρωθυπουργό». Κλείνοντας ανέφερε: «Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες στις 21 Μαΐου θα επιλέξουν αν ο τόπος θα συνεχίσει τον δρόμο του εκσυγχρονισμού και θα κρίνουν δύο θητείες. Ο κυρίαρχος ελληνικός λαός θα ζυγίσει και θα αποφασίσει και είμαι σίγουρος ότι θα αποφασίσει σωστά».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βορίδης: Η εμφάνιση των πολιτικών αρχηγών εξηγεί γιατί η Ν.Δ. θα είναι πρώτη στις Ευρωεκλογές

Τις τοποθετήσεις των επικεφαλής ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και «Πλεύσης Ελευθερίας» στη Βουλή σχολίασε ο Μάκης Βορίδης. «Οι πολίτες, αυτό που βλέπουν, είναι ότι από τη μια έχουν μια κυβέρνησ...

Φλωρίδης: Υποκριτική η κριτική του ΣΥΡΙΖΑ στη δικαστική απόφαση για την τραγωδία στο Μάτι

Συγκριτικά στοιχεία για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι Ποινικοί Κώδικες του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας τα εγκλήματα ανθρωποκτονίας και εμπρησμού κατέθεσε στη Βουλή ο Γιώργος ...

Φόρτωση άρθρων...