«To σενάριο προσχώρησης στην κυβερνητική πλειοψηφία των έξι βουλευτών που έδωσαν Ψήφο Εμπιστοσύνης, θα μελετηθεί, αν χρειαστεί», ανέφερε ο Χριστόφορος Βερναρδάκης.
Σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό o υπουργός Επικρατείας απαντώντας σε ερώτηση σχετική με τις Εκλογές, είπε ότι η κυβέρνηση δεν αισθάνεται ότι βρίσκεται υπό πίεση και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η πλειοψηφία των 151 θα φανεί στη βουλή και πρόσθεσε«θα μελετηθεί και το σενάριο προσχώρησης αν χρειαστεί των έξι που έδωσαν Ψήφο Εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση στο ΣΥΡΙΖΑ», για να προσθέσει ότι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ θα εκφραστεί η διεύρυνση που επιδιώκει το κόμμα.
Υπενθυμίζεται ότι οι έξι που έδωσαν την πλειοψηφία- κουρελού στην κυβέρνηση είναι οι Έλενα Κουντουρά, Κατερίνα Παπακώστα, Κώστας Ζουράρις, Σπύρος Δανέλλης, Θανάσης Παπαχριστόπουλος και Βασίλης Κόκκαλης.
Ακόμα, ο Χριστόφορος Βερναρδάκης σχετικά με τον κανονισμό της βουλής δήλωσε ότι «Κάναμε αυτό που θεωρήσαμε δημοκρατικό καθήκον» και πρόσθεσε ότι αυτό που ήθελε η κυβέρνηση ήταν να θέσει στα κόμματα το ζήτημα με τα προνόμια χρηματοδότησης, τηλεοπτικού χρόνου, χρόνου στη Βουλή κ.λπ. που έχουν τα κόμματα και οι πολιτικοί αρχηγοί.
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις