Τετάρτη
12 Αυγούστου 2026

Ο Τσίπρας και το Σύνδρομο του Παττακού

Πολιτική

Το σύνδρομο Παττακού έχει χτυπήσει επικίνδυνα τον Αλέξη Τσίπρα και γι΄ αυτό το έχει ρίξει στα εγκαίνια.

Μπροστά ο πρωθυπουργός, δίπλα ο Σπίρτζης και εκατοντάδες παρατρεχάμενοι οργανώνουν χάπενινγκ, τη μία στην Αθηνών - Κορίνθου και την άλλη στην Ιονία Οδό.

Η φάμπρικα με τα εγκαίνια εντάσσεται στο νέο πολιτικό σχεδιασμό του Μαξίμου, που επιβάλει στον πρωθυπουργό κινητικότητα για να δείξει ότι παράγει έργο.

Στην κατεύθυνση αυτή εντάσσονται και οι πρόσφατες επισκέψεις του σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, τον οποίο βέβαια έχει τσακίσει η κυβέρνηση με την υπερφορολόγηση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σδούκου: «Η χώρα δεν έχει την πολυτέλεια να επιστρέψει στους πειραματισμούς Τσίπρα» – Αυτοδυναμία και σταθερότητα στο επίκεντρο

Η Αλεξάνδρα Σδούκου μίλησε για αυτοδυναμία, άσκησε κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και αναφέρθηκε στο Ταμείο Ανάκαμψης και στα άμεσα εφαρμόσιμα μέτρα της ΔΕΘ.

Φόρτωση άρθρων...