Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Ο Βαρουφάκης παρουσίασε τους υποψηφίους του ΜΕΡΑ25 στην Θεσσαλονίκη (ονόματα)

Πολιτική

Στην προεκλογική «μάχη» μπαίνει το ΜΕΡΑ25, με κεντρικό σύνθημα «όλα μπορούν να είναι αλλιώς». Την Τέταρτη, ο Γιάννης Βαρουφάκης ξεκίνησε τον «αγώνα» από τη Θεσσαλονίκη, έκανε λόγο για «ρήξη» τονίζοντας ότι το μέλλον της χώρας δεν είναι «όπως ήταν», για τη χώρα, τον λαό, τους νέους και τις νέες.

Στο θέατρο της Θεσσαλονίκης, ο κ. Βαρουφάκης αφού συνομίλησε με τους πολίτες που βρέθηκαν εκεί, παρουσίασε ένα μέρος των υποψηφίων που θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών στη Θεσσαλονίκη.

Ανάμεσα τους ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Μιχάλης Κριθαρίδης, αλλά και η Ρένα Παπαδοπούλου, μέλος της Πολιτικής Γραμματέας που κατεβαίνουν στην Α' Θεσσαλονίκης. Στη Β' Θεσσαλονίκης, όπως είχε γίνει ήδη γνωστό κατεβαίνει ο μουσικός Δημήτρης Ζερβουδάκης αλλά και η Χριστίνα Σκαρλάτου, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.

Νωρίτερα, από τη Λάρισα, ο Γιάννης Βαρουφάκης είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητα της Ηρώς Διώτη, πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τους Δημήτρη Μπαμπαλή και Σωτήρη Λαϊνά.

Σημειώνεται, ότι την Κυριακή, η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, θα συνεδριάσει με στόχο να χαράξει την πολιτική του πορεία έως τις εκλογές. Υπενθυμίζεται, ότι τις προηγούμενες μέρες, το κόμμα του Γιάννη Βαρουφάκη, είχε επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ αλλά και το ΚΚΕ, καθώς είχε μείνει αναπάντητο το προσκλητήριο που είχε στείλει για προεκλογική συζήτηση ενόψει των μετεκλογικών συνεργασιών.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για αποκλεισμό των «Σπαρτιατών» από τις Ευρωεκλογές

Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο, με το οποίο ζητά να αποκλειστούν οι «Σπαρτιάτες» στις Ευρωεκλογές κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Σύμφωνα με το υπόμνημα, «η πραγματική ηγεσία του κό...

Φόρτωση άρθρων...