Τετάρτη
10 Δεκεμβρίου 2025

Οι Εντιμότατοι Φίλοι του Αλέξη Τσίπρα - Οι Νταβατζήδες που μπαινοβγαίνουν στο Μαξίμου

Πολιτική

Η μετωπική επίθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Αλέξη Τσίπρα για τη Νέα Διαπλοκή που στήνει το Μαξίμου, ανταποκρίνεται με απόλυτο τρόπο στις απαιτήσεις της κοινωνίας που σιχαίνεται τους Νταβατζήδες γιατί τους θεωρεί υπαίτιους για τη λεηλασία του δημοσίου χρήματος.

Πάντως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έπρεπε να αναφερθεί και στο βαρύ πυροβολικό της διαπλοκής που έχει στήσει μεγάλα νταραβέρια με το Μαξίμου.

Θεωρούμε βέβαιο πως ο Πρόεδρος της ΝΔ, την επόμενη φορά, θα αναφερθεί και σε αυτούς για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις και γιατί στη μάχη κατά της Διαπλοκής δεν χωράνε εκπτώσεις.

Έτσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αναφέρθηκε ονομαστικά  στον γόνο της κορυφαίας Επιχειρηματικής Οικογένειας της χώρας με τα πετρελαιοειδή  για λογαριασμό του οποίου ο δικηγόρος των offshore Aρτεμίου έστησε μαζί με τον Νίκο Παππά το ταξίδι… αναψυχής στην Βενεζουέλα.

Δεν αναφέρθηκε από τον Κυριάκο ο όψιμος υποστηρικτής της κυβέρνησης και παρ΄ ολίγον πρόεδρος του ΣΕΒ Ευάγγελος Μυτιληναίος που αντιμετωπίζει μάλιστα και σοβαρές δικαστικές περιπέτειες.

Δεν αναφέρθηκε στον μόνιμο Εθνικό Προμηθευτή Κόκκαλη που έχει στήσει τις μεγαλύτερες δουλειές με το Δημόσιο (και) επί ΣΥΡΙΖΑ και μπαινοβγαίνει σχεδόν καθημερινά στο Μαξίμου.

Δεν ακούστηκε κουβέντα στη Βουλή για κάποιους Αμερικανούς φίλους του Αλέξη Τσίπρα που ανακάλυψαν τη γοητεία του σοσιαλισμού μέσω της διαχείρισης κόκκινων δανείων.

Επίσης δεν ακούστηκε κουβέντα για τον τακτικό επισκέπτη του Μαξίμου κύριο Περιστέρη της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

Στα πρόσωπα αυτά αν προσθέσουμε τους διαπλεκόμενους και νταραβεριτζήδες που επισκέπτονται τον Παππά, τον Σπίρτζη, τον Σταθάκη, τον Κουρουπλή και τον Δραγασάκη, τότε η κλαδική της Νέας Διαπλοκής που στήνει το Μαξίμου παραπέμπει σε χώρες της Αφρικής και της Νότιας Αμερικής.

Είναι πάντως βέβαιο πως το θετικό ξεκίνημα έγινε χθες στην Βουλή, από τον εν αναμονή πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Και οι αναφορές στα πρόσωπα της Νέας Διαπλοκής με ονόματα και διευθύνσεις (δείτε εδώ) στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα αναφορικά με το πως πορευθεί ο Μητσοτάκης σε σχέση με τους κρατικοδίαιτους Νταβατζήδες, όταν πολύ σύντομα θα κληθεί να κυβερνήσει την χώρα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεοδωρικάκος: Παραγωγική οικονομία, μείωση των ανισοτήτων και ενίσχυση των σχέσεων με τις ΗΠΑ, προϋποθέσεις για μια ισχυρή Ελλάδα

Τις τρεις βασικές προτεραιότητες για μια πιο ασφαλή και βιώσιμη πορεία της Ελλάδας τα επόμενα χρόνια περιέγραψε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, στην ομιλία του στο 27ο Annual Capital Link In...

Φόρτωση άρθρων...