Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Οικονόμου: Δεν πείθει κανέναν όταν μιλάει για δικαιοσύνη ο κ. Τσίπρας

Νέες αιχμές κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Δεν πείθει κανέναν όταν μιλάει για δικαιοσύνη ο κ. Τσίπρας, ο άνθρωπος που εξακολουθεί να έχει δίπλα του τους κ. Παππά και Παπαγγελόπουλο, αμετάκλητα καταδικασμένους από την Δικαιοσύνη. Ο κ. Τσίπρας που επίσης προσπάθησε, με ψέματα και σκευωρίες, να ενοχοποιήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους με ανύπαρκτα σκάνδαλα.

Δεν πείθει όταν μιλάει για τα δημόσια έργα αυτός που δεν προχώρησε τον αυτοκινητόδρομο Πάτρα - Πύργος εξαιτίας συνεχών κατατμήσεων του έργου, για να ωφελήσει συγκεκριμένο εργολάβο, και που έφτασε στο σημείο να εγκαινιάζει μουσαμάδες στο Μετρό Θεσσαλονίκης», ανέφερε ο Γιάννης Οικονόμου με αφορμή την ομιλία του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη σημερινή παρουσίαση από τον ΣΥΡΙΖΑ του προγράμματος για την «Ασφάλεια στις Μεταφορές».

«Με σχέδιο και κόπο αφήσαμε οριστικά πίσω μας την Ελλάδα του 2019, την Ελλάδα της υστέρησης, την Ελλάδα των ψεμάτων, των αυταπατών και της αναποτελεσματικότητας. Η Ελλάδα βαδίζει μπροστά, σταθερά και δυνατά», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΠΑΣΟΚ: Ανακοίνωσε τους τελευταίους οκτώ υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος (ονόματα)

Ανακοινώθηκαν από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, οι τελευταίοι οκτώ υποψήφιοι του κόμματος. Οι τελευταίοι οκτώ του ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ είναι οι: Αεράκης Μιχάλη...

Φόρτωση άρθρων...