Σαββάτο
26 Νοεμβρίου 2022

Οικονόμου για Ανδρουλάκη: Η μηνυτήρια αναφορά του επιβάλλεται να διερευνηθεί άμεσα από τη Δικαιοσύνη

«Η μηνυτήρια αναφορά του Νίκου Ανδρουλάκη επιβάλλεται να διερευνηθεί άμεσα από την ελληνική δικαιοσύνη», αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σε ανακοίνωσή του.

Ακόμα, ο υφυπουργός Επικρατείας πρόσθεσε πως όλες οι αρμόδιες αρχές της Πολιτείας οφείλουν να συνδράμουν για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Αναλυτικά ο Γιάννης Οικονόμου αναφέρει: «Η μηνυτήρια αναφορά του κ. Ανδρουλάκη -σχετικά με την απόπειρα μόλυνσης του κινητού του τηλεφώνου, τον Σεπτέμβριο του 2021, από κακόβουλο λογισμικό παρακολούθησης- επιβάλλεται να διερευνηθεί άμεσα από την Ελληνική Δικαιοσύνη. 

Παράλληλα, κάθε αρμόδια αρχή της ελληνικής Πολιτείας οφείλει να συνδράμει, με την τεχνογνωσία της και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, τη διερεύνηση και διαλεύκανση της μηνυτήριας αναφοράς του κ. Ανδρουλάκη, τόσο σε ελληνικό όσο και σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Το κλίμα ήδη μυρίζει εκλογές - Μπαίνουμε στην τελική ευθεία, πρώτη και αυτοδύναμη η ΝΔ το 2023

«Το κλίμα ήδη μυρίζει εκλογές. Και δικαιολογημένα, θα έλεγα, καθώς μπαίνουμε πια στην τελική ευθεία για τις εκλογές του 2023, που θα φέρουν και πάλι τη Νέα Δημοκρατία πρώτη και αυτ...

Φόρτωση άρθρων...