Πέμπτη
23 Μαρτίου 2023

Οικονόμου για Ανδρουλάκη: Η μηνυτήρια αναφορά του επιβάλλεται να διερευνηθεί άμεσα από τη Δικαιοσύνη

«Η μηνυτήρια αναφορά του Νίκου Ανδρουλάκη επιβάλλεται να διερευνηθεί άμεσα από την ελληνική δικαιοσύνη», αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σε ανακοίνωσή του.

Ακόμα, ο υφυπουργός Επικρατείας πρόσθεσε πως όλες οι αρμόδιες αρχές της Πολιτείας οφείλουν να συνδράμουν για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Αναλυτικά ο Γιάννης Οικονόμου αναφέρει: «Η μηνυτήρια αναφορά του κ. Ανδρουλάκη -σχετικά με την απόπειρα μόλυνσης του κινητού του τηλεφώνου, τον Σεπτέμβριο του 2021, από κακόβουλο λογισμικό παρακολούθησης- επιβάλλεται να διερευνηθεί άμεσα από την Ελληνική Δικαιοσύνη. 

Παράλληλα, κάθε αρμόδια αρχή της ελληνικής Πολιτείας οφείλει να συνδράμει, με την τεχνογνωσία της και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, τη διερεύνηση και διαλεύκανση της μηνυτήριας αναφοράς του κ. Ανδρουλάκη, τόσο σε ελληνικό όσο και σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης για Μύκονο: «Δεν νοείται να υπάρχει νησί στο οποίο κάποιοι θεωρούν ότι είναι υπεράνω του νόμου»

Σύσκεψη με αντικείμενο ζητήματα της Μυκόνου πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. «Δεν νοείται να υπάρχει ένα νησί στο οποίο κάποιοι θεωρούν...

Οικονόμου: «Ο κ. Τσίπρας πολακιζει ασύστολα - Δεν υπάρχει καμία πρόθεση να ιδιωτικοποιηθεί το νερό»

«Ο κ. Τσίπρας επαναλαμβάνει μονότονα μεγάλα ψέματα. Η καθαρή αλήθεια είναι ότι το νερό ήταν, είναι και θα παραμείνει υπό δημόσιο έλεγχο. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση και δεν είναι σωσ...

Φόρτωση άρθρων...