Τετάρτη
30 Νοεμβρίου 2022

Οικονόμου για δηλώσεις Καραμανλή: Κανένα άδειασμα στον Μητσοτάκη και καμία αιχμή

Πολιτική

«Κανένα άδειασμα προς τον πρωθυπουργό και καμία αιχμή. Αν διαβάσει κανείς την παρέμβασή του θα δει ότι κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με την κυβέρνηση. Η κυβέρνηση έχει πει έργω και λόγω από την πρώτη στιγμή ότι δεν θα πρέπει να υπάρξει καμία σκιά, να υπάρξει άπλετο φως. Ο πρώην πρωθυπουργός χθες ξεκαθάρισε ότι είναι αδιανόητο να πιστεύει κανείς ότι η κυβέρνηση έχει την παραμικρή ευθύνη για την υπόθεση αυτή. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φτάσουμε στο τι έγινε και η κυβέρνηση το έκανε από την πρώτη στιγμή λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις θεσμικές διαδικασίες», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Όπως είπε ο Γιάννης Οικονόμου, «ο Κώστας Καραμανλής είπε αυτό που κάνει η κυβέρνηση και αυτό που είναι αυτονόητο για κάθε πολίτη και για την παράταξή μας».

Αναφερόμενος στο απόρρητο και στο θέμα που έθεσε ο Κώστας Καραμανλής είπε ότι, «όλοι συμφωνούμε στο τι πρέπει να γίνει, να υπάρξει άπλετο φως, χωρίς καμία σκιά, μέσα από τις θεσμικές διαδικασίες θα αναζητήσουμε το φως μέσα από τους νόμους και τις ειδικές διαδικασίες που αφορούν τις υπηρεσίες ασφαλείας».

Ο Γιάννης Οικονόμου είπε ότι «βλέπω κι εγώ μια απελπισμένη προσπάθεια κάποιων να παραμορφώσουν τις απόψεις του πρώην πρωθυπουργού, είναι οι ίδιοι άνθρωποι και οι ίδιοι κύκλοι που του επεφύλασσαν τη γνωστή κριτική όλο το προηγούμενο διάστημα. Έχει διαχρονικές απόψεις και για την πατρίδα και για την παράταξη και για τον ρόλο της παράταξης στην πατρίδα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέα δημοσκόπηση: Προβάδισμα αυτοδυναμίας της Ν.Δ. – Ποια Κυβέρνηση προτιμούν οι πολίτες (κάρτες)

Σημαντικό προβάδισμα διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση. Συγκεκριμένα, η διαφορά ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ είναι οκτώ μονάδες, ...

Φόρτωση άρθρων...