Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Οικονόμου: Για γέλια και για κλάματα οι ισχυρισμοί Ανδρουλάκη για Καϊλή και ΝΔ

«Συζητάμε ότι ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ελέγεχεται για χρηματισμό από το Κατάρ, δε λέω ότι φταίει ολόκληρο το ΠΑΣΟΚ, αλλά το να λέμε ότι είναι πρόβλημα της Νέας Δημοκρατίας είναι για γέλια και για κλάματα. »

Πολιτική

«Για γέλια και για κλάματα είναι οι ισχυρισμοί του Νίκου Ανδρουλάκη», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου στον ΑΝΤ1 απαντώντας σε όσα είπε χθες ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την Εύα Καϊλή και τη σχέση της με τη Νέα Δημοκρατία.

«Νομίζω είναι πέρα από κάθε λογική αυτά που ισχυρίζεται ο κ. Ανδρουλάκης. Ξεπερνά την οποιαδήποτε διάσταση θράσους. Είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση που απασχολεί ένα στέλεχος του βρίσκεται στο ΠΑΣΟΚ και τους Ευρωσοσιαλιστές από το 2014. Αντιλαμβάνομαι ότι δημιουργείται δυσάρεστο κλίμα για το ΠΑΣΟΚ, αλλά για να ξεφύγει κάποιος από αυτό δεν μπορεί να κατηγορεί άλλους. Δεν έχω χάρακες και μοιρογνωμόνια για το πόσο στενή σχέση έχουν ο κύριος Ανδρουλάκης με την Εύα Καϊλή, είναι όμως γεγονός ότι συμπορεύονται από το 2014. Όταν ο κ. Ανδρουλάκης ήταν υποψήφιος απέναντι στην κυρία Γεννηματά, η Εύα Καϊλή τον στήριξε. Δεν είναι και ο πιο σωστός τρόπος να διαγράψεις και αναρτήσεις από τα κοινωνικά δίκτυα», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση σε μια περίοδο δύσκολη για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Πρόκειται για μια ελληνίδα ευρωβουλευτή και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Ομως να μην τρελαθούμε κιόλας με αυτά που λέει ο Νίκος Ανδρουλάκης. Θυμίζει τις χειρότερες εποχές και κακές στιγμές του ΠΑΣΟΚ αυτή η ιστορία.

Οφείλω να τονίσω ότι ποτέ η συμπεριφορά ενός ή δύο στελεχών από ένα κόμμα δεν αντιπροσωπεύει το σύνολό του. Συζητάμε ότι ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ελέγεχεται για χρηματισμό από το Κατάρ, δε λέω ότι φταίει ολόκληρο το ΠΑΣΟΚ, αλλά το να λέμε ότι είναι πρόβλημα της Νέας Δημοκρατίας είναι για γέλια και για κλάματα. Το να διαγράφει ο Νίκος Ανδρουλάκης αναρτήσεις από τα social είναι για μικρά παιδιά».

Όσον αφορά στις παρακολουθήσεις, ο Γιάννης Οικονόμου απάντησε πως: «Οι κρατικές αρχές θα κάνουν το καθήκον τους, πρώτοι εμείς δεν θέλουν να μείνει καμία σκιά στη συγκεκριμένη υπόθεση. Η ελληνική δικαιοσύνη οφείλει να διερευνήσει τα πάντα, όπως και αυτά που έχει βγει το προηγούμενο διάστημα.  Το να υπονοηθεί ότι ο πρωθυπουργός είχε δώσει εντολή να παρακολούθουνται άνθρωποι που είναι μαζί του εδώ και δεκαετίες, είναι πέρα για πέρα παρανοϊκό και αβάσιμο».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια με τον Αμερικανό υπουργό Άμυνας Λόιντ Όστιν – Τι συζήτησαν

Με τον υπουργό Άμυνας, Λόιντ Όστιν, επικοινώνησε τηλεφωνικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας. Αντικείμενο της συνομιλίας του ήταν οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή με τ...

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Προβάδισμα 18,1 μονάδων της Ν.Δ., ποιοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές προηγούνται (κάρτες)

Σημαντικό προβάδισμα διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι των κομμάτων της Αντιπολίτευσης. Το κυβερνών κόμμα προηγείται με 18,1 μονάδες και συγκεντρώνει 33,2% στην εκτίμηση ψήφου, σύμφ...

Φόρτωση άρθρων...