Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

Οικονόμου για συνέντευξη Τσίπρα: «Παραμένει εθνική εξαίρεση - Το μόνο καινούργιο είναι ότι δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία με ΗΠΑ»

Πολιτική

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολίασε δηκτικά τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο Kontra Channel.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αποκάλεσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως «εθνική εξαίρεση στην προσπάθεια ενίσχυσης της χώρας» κι ότι εξαντλεί την πολιτική του πρόταση σε «κραυγές και χαρακτηρισμούς».

Η ανακοίνωση του Γιάννη Οικονόμου

«Το μόνο καινούριο που ακούσαμε απόψε είναι οτι ο κ. Τσίπρας δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία με τις ΗΠΑ, όπως δεν ψήφισε ούτε τη συμφωνία με την Γαλλία, ούτε τις δαπάνες για το Υπουργείο Έθνικης Άμυνας και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Ο κ. Τσίπρας παραμένει έτσι η εθνική εξαίρεση στην προσπάθεια ενίσχυσης της χώρας σε όλα τα επίπεδα.

Κατά τα αλλά, όσο ο κ. Τσίπρας επαναλαμβάνεται μονότονα, εξαντλώντας την πολιτική του πρόταση σε κραυγές και χαρακτηρισμούς, χωρίς να εκφέρει σύγχρονο πρακτικό πολιτικό λόγο, δεν χρειάζεται καμία ειδικότερη απάντηση στα όσα λέει».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βορίδης: Η εμφάνιση των πολιτικών αρχηγών εξηγεί γιατί η Ν.Δ. θα είναι πρώτη στις Ευρωεκλογές

Τις τοποθετήσεις των επικεφαλής ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και «Πλεύσης Ελευθερίας» στη Βουλή σχολίασε ο Μάκης Βορίδης. «Οι πολίτες, αυτό που βλέπουν, είναι ότι από τη μια έχουν μια κυβέρνησ...

Κατρίνης: Να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών απέναντι στους θεσμούς και τη δικαιοσύνη

Βασικά σημεία συνέντευξης του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Μιχάλη Κατρίνη στο MEGA αναφορικά με τη δικαστική απόφαση για την τραγωδία στο Mάτι: Είναι ...

Φόρτωση άρθρων...