Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Οικονόμου για την ομιλία Τσίπρα: Νέο κρεσέντο παλαιοκομματισμού, επιλέγει την άρνηση και την ανευθυνότητα

Πολιτική

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απάντησε σε όσα ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευση Αλέξης Τσίπρας, στην ομιλία του, από τα Ιωάννινα.

«Η κυβέρνηση εξαρχής παρουσίασε και εφαρμόζει ένα πλήρες και συνετό σχέδιο αντιμετώπισης της πανδημίας και της ενεργειακής κρίσης, στηρίζοντας έμπρακτα την υγεία, το εισόδημα και την ποιότητα ζωής των πολιτών. Ο κ. Τσίπρας, σε ένα ακόμα κρεσέντο παλαιοκομματισμού, μίλησε ακατάσχετα χωρίς να πει τίποτα», ανέφερε αρχικά ο κ. Οικονόμου.

«Ενώ κάθε φορά που χρειάζεται να παρθεί μια γενναία απόφαση, προκειμένου να προχωρήσει ο αγώνας ενάντια στην πανδημία, όπως έγινε με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και τις κυρώσεις εναντίον όσων δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο, ο κ. Τσίπρας επιλέγει την οδό της άρνησης και της ανευθυνότητας. Αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων και υπολείπεται των απαιτήσεων της κοινωνίας», κατέληξε στη δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σημειώνεται πως με σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό, ξεκίνησε την ομιλία του στα Ιωάννινα ο Αλέξης Τσίπρας κατηγορώντας τον ότι μιλάει «για μια οικονομία που ανθίζει και για μια πανδημία που τελειώνει», ασκώντας κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί όπως είπε, «από το πλέον επίσημο βήμα, δίνει μια εικόνα άλλης χώρας, σε κάποιο άλλο παράλληλο πλανήτη».

«Ένα σχόλιο μόνο επιδέχονται. Ότι η χώρα μας, δυστυχώς, δεν είναι μόνο σε κλοιό πανδημίας. Σε κλοιό ανατιμήσεων και ακρίβειας. Αλλά και σε κλοιό Μητσοτάκη. Σε κλοιό αναισθησίας, κυνισμού, ψεύδους, ολοκληρωτικής και αθεράπευτης άγνοιας και αγνόησης του δράματος που ζουν οι πολίτες», δήλωσε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης: Από τις πιο ακατανόητες κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ η κατάθεση προς ψήφιση των μνημονίων συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία

Από τις πιο ακατανόητες και ανεξήγητες κινήσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε ο Παύλος Μαρινάκης πως είναι τα μνημόνια της συμφωνίας των Πρεσπών που κατέθεσε προς ψήφιση ο ΣΥ...

Μητσοτάκης από Κατερίνη: Δεν υπάρχει χριστιανόμετρο και ο πατριωτισμός φαίνεται στην πράξη και όχι στα λόγια

«Η μόνη υπεύθυνη πατριωτική δύναμη, που εγγυάται τη σταθερότητα και την ασφάλεια της χώρας είναι η Νέα Δημοκρατία», τόνισε ο Πρωθυπουργός στην Κατερίνη.

Μητσοτάκης: Να είναι ισχυρή η ΝΔ στις ευρωεκλογές, θα συνεχίσουμε τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις

Το μήνυμα πως «θα είμαστε δυνατοί και την επόμενη μέρα, θα είμαστε νικητές στις ευρωεκλογές» και πως «θα συνεχίσουμε με πολύ μεγάλη αποφασιστικότητα τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις τις ...

Φόρτωση άρθρων...