Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Οικονόμου για Γιώργο Τράγκα: «Κρίμα να φεύγει ένας ακόμα άνθρωπος που θα μπορούσε να σωθεί, αν είχε εμβολιαστεί»

Πολιτική

Στον θάνατο του Γιώργου Τράγκα από κορωνοϊό αναφέρθηκε ο Γιάννης Οικονόμου. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως είναι κρίμα να φεύγει ένας άνθρωπος που θα μπορούσε να είχε σωθεί εάν είχε εμβολιαστεί.

«Είναι μία δυσάρεστη εξέλιξη, μία ακόμη απώλεια συνανθρώπου μας από τον Covid. Να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και τους συνεργάτες του.Είναι κρίμα να φεύγει ένας ακόμη άνθρωπος, με υποκείμενα νοσήματα είναι αλήθεια, όπως δεκάδες άλλοι συμπολίτες μας καθημερινά που θα μπορούσαν να είχαν σωθεί εάν είχαν εμβολιαστεί», ανέφερε ο Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. 

«Εντυπωσιακή η ανταπόκριση για τον εμβολιασμό των παιδιών - Περισσότερα ραντεβού από αρχές Ιανουαρίου»

Ακόμα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στην πορεία της πανδημίας στη χώρα μας, το εμβολιαστικό πρόγραμμα αλλά και την απαγωγή του γυμνασιάρχη στην Πιερία.

Αναφερόμενος στους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» και τους γονείς που καίγανε βιβλία, ο Γιάννης Οικονόμου ξεκαθάρισε ότι «η Πολιτεία δεν δεχθεί συμπεριφορές που προσβάλλουν την κοινή λογική και εκπέμπουν φασιστικές συμπεριφορές».

Όσον αφορά στον εμβολιασμό των παιδιών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι από τις αρχές Ιανουαρίου που θα παραληφθούν νέα εμβόλια για τα παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών και πως θα προστεθούν νέα ραντεβού για τον εμβολιασμό τους κατά του κορωνoϊού. Θα υπάρξει επομένως, όπως είπε, ομαλή ροή στα ραντεβού.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης για γυναικοκτονία στο Μενίδι: Η εκτελεστική εξουσία έδωσε τη δυνατότητα στη Δικαιοσύνη να μην τον αφήσει ελεύθερο

Ερωτήσεις για τη δολοφονία της 40χρονης γυναίκας στο Μενίδι δέχτηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. Ο Παύλο...

Σε Ημαθία και Πέλλα την Παρασκευή o Μητσοτάκης

Σε Ημαθία και Πέλλα θα περιοδεύσει την Παρασκευή ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Στις 10:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί στην παρουσίαση του «Ψηφιακού Σχολείου» από το...

Μητσοτάκης από Κατερίνη: Δεν υπάρχει χριστιανόμετρο και ο πατριωτισμός φαίνεται στην πράξη και όχι στα λόγια

«Η μόνη υπεύθυνη πατριωτική δύναμη, που εγγυάται τη σταθερότητα και την ασφάλεια της χώρας είναι η Νέα Δημοκρατία», τόνισε ο Πρωθυπουργός στην Κατερίνη.

Φόρτωση άρθρων...