Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Οικονόμου για Τσίπρα: Θα μπορούσε να αφήσει στην άκρη την μικροπρέπεια για τα Rafale

Πολιτική

Στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα που έκανε λόγο για ντροπή και εθνική καπηλεία με αφορμή το σποτ της ΝΔ για την παραλαβή των Rafale, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου καταλογίζοντας μικροπρέπεια στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου

«Ο ελληνικός λαός σήμερα αισθάνεται ασφαλέστερος και υπερήφανος. Ο κ. Τσίπρας, αυτή την μέρα τουλάχιστον, θα μπορούσε να αφήσει στην άκρη την μικροπρέπεια και την αντιπαράθεση για μια μεγάλη επιτυχία της πατρίδας. Δεν θα τον ακολουθήσουμε.

»Η κυβέρνηση, σε απόλυτη σύμπνοια με τον ελληνικό λαό, συνεχίζει ανυποχώρητα την προσπάθεια ενίσχυσης της ισχύος της Ελλάδος, σε κάθε επίπεδο. Ελπίζουμε και ευχόμαστε στην επόμενη ιστορική στιγμή για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας να παρευρεθεί έστω και ένας εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σε Ημαθία και Πέλλα την Παρασκευή o Μητσοτάκης

Σε Ημαθία και Πέλλα θα περιοδεύσει την Παρασκευή ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Στις 10:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί στην παρουσίαση του «Ψηφιακού Σχολείου» από το...

Ρωμανός: «Ο κ. Ανδρουλάκης συνεχίζει να κερδίζει δικαιωματικά τον τίτλο του πράσινου ΣΥΡΙΖΑ για το κόμμα του»

Αιχμές κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, αφήνει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός. «Ο κ. Ανδρουλάκης συνεχίζει να κερδίζει δ...

Μητσοτάκης από Κατερίνη: Δεν υπάρχει χριστιανόμετρο και ο πατριωτισμός φαίνεται στην πράξη και όχι στα λόγια

«Η μόνη υπεύθυνη πατριωτική δύναμη, που εγγυάται τη σταθερότητα και την ασφάλεια της χώρας είναι η Νέα Δημοκρατία», τόνισε ο Πρωθυπουργός στην Κατερίνη.

Φόρτωση άρθρων...