Τετάρτη
06 Δεκεμβρίου 2023

Οικονόμου: Η εμπειρία με την Πατρών - Πύργου δείχνει πως εννοεί τη διαφάνεια ο Τσίπρας

Πολιτική

«Η Ελλάδα που δεν μας άξιζε, για αυτό και την αφήσαμε οριστικά πίσω μας τον Ιούλιο του 2019, ήταν η Ελλάδα της ανεργίας, των καθηλωμένων μισθών, των συνταξιούχων που περίμεναν χρόνια τις συντάξεις τους, του χάους στο μεταναστευτικό, της διεθνούς ανυποληψίας».

Τα παραπάνω τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στον Πύργο.

Επίσης, ο Γιάννης Οικονόμου πρόσθεσε ότι «η Ελλάδα του 2023 είναι τελείως διαφορετική: μειωμένη δραστικά ανεργία, μειωμένοι φόροι, αυξημένοι μισθοί, στήριξη των αδύναμων, ευταξία στο μεταναστευτικό, ισχυρή εθνική άμυνα, διεθνές κύρος». 

«Όσο για την αξία των υποσχέσεων του κ. Τσίπρα, η εμπειρία των πολιτών της Ηλείας από την πορεία της εθνικής οδού Πατρών-Πύργου, με τις κατατμήσεις και τα γνωστά χατίρια που έκανε ο κ. Τσίπρας στον εργολάβο της αρεσκείας του, αρκεί για να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Όπως αρκεί και για να καταλάβουμε πώς εννοεί την διαφάνεια στα έργα και τις επενδύσεις. Απέναντι σε αυτό το επαχθές χθες, οι πολίτες βλέπουν το δρόμο Πατρών - Πύργου να κατασκευάζεται γοργά και την Ελλάδα να προχωρά, τολμηρά, σταθερά, μπροστά», ανέφερε ο Γιάννης Οικονόμου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι ΗΠΑ χαιρετίζουν τη συνεδρίαση του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας στην Αθήνα

Οι ΗΠΑ καλωσορίζουν την επικείμενη συνεδρίαση του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στην Αθήνα υπογραμμίζει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Α...

Βουλή: Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων το φορολογικό νομοσχέδιο

Εγκρίθηκε από την πλειοψηφία της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής των Ελλήνων το νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών που αφορά το φορολογικό. Τα κόμματ...

Φόρτωση άρθρων...