Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Oικονόμου: Ο ΣΥΡΙΖΑ διαστρεβλώνει την αλήθεια για την πανδημία

«Η πίεση στο σύστημα υγείας είναι μεγάλη», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», ο Γιάννης Οικονόμου υπογράμμισε ότι παρατηρείται μείωση κρουσμάτων που θα αποτυπωθεί και στην αποφόρτιση του συστήματος υγείας.

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως υπάρχει αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης ενόψει και της επέκτασης της παραλλαγής Όμικρον του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Ακόμα, ο Γιάννης Οικονόμου είπε πως δίνεται προτεραιότητα στους άνω των 60 ετών για τον εμβολιασμό με την πρώτη και την αναμνηστική δόση, αποκλείοντας το ενδεχόμενο του lockdown λέγοντας ότι θα πάμε στις γιορτές με ανοιχτή την κοινωνία και την οικονομία .

Ακόμη, επεσήμανε πως θα είναι μηδενική η ανοχή της πολιτείας στους αντιεμβολιαστές που είναι «γραφικοί, τσαρλατάνοι και επικίνδυνοι», σημειώνοντας πως η πολιτεία θα τους αντιμετωπίσει με βάση νόμους είτε αφορά την καταστολή είτε την απονομή δικαιοσύνης.

Ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος δεν παρέλειψε να απορρίψει τις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ότι κόβονται δαπάνες για τη δημόσια υγεία το 2022 λέγοντας ότι η «αξιωματική αντιπολίτευση διαστρεβλώνει την αλήθεια».

Σχετικά με τις ανατιμήσεις στην ενέργεια, ότι η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός έχουν δείξει έμπρακτα πως κατανοούν τις ανησυχίες των πολιτών σημειώνοντας πως ο προϋπολογισμός θα δώσει απαντήσεις σε αυτές τις ανησυχίες.

Για τη Βόρεια Εύβοια είπε πως χθες παρουσιάστηκε -παρουσία του Πρωθυπουργού- το σχέδιο ανασυγκρότησης της περιοχής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μήνυμα Κ. Μητσοτάκη για το Πάσχα: Η σκέψη μας πρωτίστως στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας

«Καθώς η Μεγάλη Εβδομάδα προσεγγίζει το τέλος της, η προσδοκία της Ανάστασης μας γεμίζει όλους ελπίδα, δύναμη και αισιοδοξία» τονίζει στο μήνυμά του από την Τήνο ο πρωθυπουργός Κυρ...

Φόρτωση άρθρων...