Πέμπτη
02 Φεβρουαρίου 2023

Οικονόμου σε Τσίπρα: «Ο Πρωθυπουργός έθεσε με σαφήνεια το πλαίσιο για τις Εκλογές»

Πολιτική

Απάντηση στα όσα είπε στην ομιλία του στον ΣΕΤΕ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Ο Πρωθυπουργός έθεσε με σαφήνεια και ειλικρίνεια το πλαίσιο σε ό,τι αφορά τις εκλογές. Ούτε η επιλεκτική ερμηνεία, ούτε πολύ περισσότερο η διαστρέβλωση της τοποθέτησης του έχει να προσφέρει κάτι περισσότερο στο δημόσιο διάλογο, τους πολίτες και την Πατρίδα. Άλλωστε τα ζητούμενα των πολιτών είναι άλλα. Για αυτό και η Κυβέρνηση παραμένει απόλυτα προσηλωμένη στην προσπάθεια ανακούφισης της κοινωνίας, στήριξης των επιχειρήσεων και διασφάλισης των εθνικών δικαίων. Στη δική μας κλίμακα αξιών ο άνθρωπος είναι πάνω από όλα και αγωνιζόμαστε για τη βελτίωση της ζωής όλων», ανέφερε ο Γιάννης Οικονόμου.

«Αντίθετα, ο κ. Τσίπρας, εθισμένος στον παλαιοκομματικό τακτικισμό, δεν βλέπει μπροστά του ανθρώπους, αλλά «κουκιά».

Τον ενδιαφέρει μόνο το συμφέρον, το δικό του και του κομματικού του μηχανισμού. Έφτασε μάλιστα στο σημείο, με την αντιθεσμική του τοποθέτηση, να αφήσει άθλια, «τραμπικού» τύπου, υπονοούμενα για το σπουδαιότερο κεκτημένο της μεταπολίτευσης, που είναι η δημοκρατική ομαλότητα.

Είναι ολοφάνερο ότι στην προσπάθεια του να οικοδομήσει γραμμή εσωκομματικής άμυνας για την επόμενη πολιτική περίοδο δεν έχει κανένα φραγμό, θεσμικό και πολιτικό», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κατρίνης: «Ατυχέστατη η απόφαση ΣΥΡΙΖΑ - Η κοινοβουλευτική δημοκρατία δεν προσφέρεται για σόου»

«Ατυχέστατη» χαρακτήρισε ο Μιχάλης Κατρίνης την επιλογή ΣΥΡΙΖΑ να απέχει εφεξής από τις ψηφοφορίες στη Βουλή. Ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, μιλώντας στο...

Φόρτωση άρθρων...