Πέμπτη
26 Μαρτίου 2026

Οικονόμου: Kάθε φορά που η Δικαιοσύνη φέρνει στο φως την αλήθεια, βαρύ σκοτάδι πλακώνει τον ΣΥΡΙΖΑ

«Ούτε μεσολαβητές ούτε ερμηνευτές των απόψεών τους χρειάζονται οι ανεξάρτητες Αρχές», απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Πολιτική

Απάντηση στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα, που έκανε λόγο για «παρακράτος» έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Ο υφυπουργός Επικρατείας αναφέρει: «Οι Ανεξάρτητες Αρχές, για να είναι ανεξάρτητες, δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές ούτε ερμηνευτές των απόψεών τους, πόσο μάλλον όταν αυτοί είναι αρχηγοί κοινοβουλευτικών κομμάτων. Η Δημοκρατία είναι πολίτευμα κανόνων και αρχών, που οφείλουμε όλοι να σεβόμαστε και να τηρούμε απροϋπόθετα και απαρέγκλιτα. Πάντως, η εμπειρία θα έπρεπε να είχε διδάξει τον κ. Τσίπρα ότι κάθε φορά που η Δικαιοσύνη φέρνει στο φως την αλήθεια, βαρύ σκοτάδι πλακώνει τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στην επιστολή του πρόεδρου της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου, στον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, Θανάση Μπούρα.

Σε ανάρτησή του ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει: «Στη νέα επιστολή του ο Χρήστος Ράμμος ξεκαθαρίζει: 

i) Υποχρεούται να ενημερώσει Βουλή - αρχηγούς, ακόμη και με τον νόμο της ΝΔ.

ii) Οι εκθέσεις των ελέγχων έχουν ήδη  εγκριθεί από ολομέλεια ΑΔΑΕ.

Άρα ανούσια η προσπάθεια της ΝΔ. Είτε τον καλέσουν είτε όχι, το παρακράτος θα αποκαλυφθεί».

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαρδαλιάς: «Σε ένα διεθνές περιβάλλον έντονης αστάθειας, η Ελλάδα είναι πυλώνας δημοκρατίας, ειρήνης και ελευθερίας» (Photos)

Ο Περιφερειάρχης Αττικής στις εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο, που πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού.

Στα 920 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός, ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε μηνιαία αύξηση 40 ευρώ από πέρυσι

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 920 ευρώ ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το υπουργικό συμβούλιο που συνεδριάζει αυτή την ώρα. Πρόκειται για μηνιαία αύξηση ...

Φόρτωση άρθρων...