Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Οικονόμου: Στις 6 Ιουλίου θα συζητηθεί στη Βουλή η κοινωνική πολιτική της Κυβέρνησης

Στις 6 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στο Κοινοβούλιο για το περιεχόμενο και τα αποτελέσματα της κοινωνικής πολιτικής υπέρ των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και των αδύναμων πολιτών, έπειτα από αίτημα του Πρωθυπουργού.

Αυτό ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης των πολιτικών.

Αρχικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξέφρασε την ικανοποίηση της κυβέρνησης, τόσο για τα συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την Τουρκία, της περασμένης εβδομάδας, όσο και την έγκριση του καθεστώτος υποψηφιότητας προς ένταξη σε Ουκρανία και Μολδαβία, αλλά και την αναγνώριση της ευρωπαϊκής προοπτικής για τη Γεωργία.

Στη συνεχεία, ο Γιάννης Οικονόμου αναφέρθηκε στις δέκα βασικές κοινωνικές πολιτικές της κυβέρνησης και στα αποτελέσματα που επέφεραν υπέρ των πολιτών και γνωστοποίησε πως η συζήτηση στη Βουλή για το περιεχόμενο και τα πρακτικά οφέλη, αυτών των πολιτικών, θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουλίου, κατόπιν αιτήματος του Πρωθυπουργού.

«Δεν θα μείνει αναπάντητη η οποιαδήποτε πρόκληση», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ερωτηθείς για το ποια θα είναι η αντίδραση της Ελλάδας εάν στο ΝΑΤΟ η Τουρκία προέβη σε νέες προκλήσεις σε βάρος της χώρας μας.

Για τις Εκλογές, ο Γιάννης Οικονόμου σημείωσε πως «η βούληση του ελληνικού λαού θα διαμορφώσει τις συνθήκες διακυβέρνησης» και πως παραμένει σταθερή η θέση της κυβέρνησης για τη σημασία της πολιτικής σταθερότητας.  

Για τη σύλληψη Έλληνα πολίτη από τις τουρκικές Αρχές με την κατηγορία της κατασκοπίας, ανέφερε ότι η Ελλάδα κάνει όλες τις δέουσες ενέργειες, διαψεύδοντας οποιαδήποτε σχέση του συλληφθέντα με τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Φοίβος Ιωαννίδης - Στη Σητεία η κηδεία του

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο Φοίβος Ιωαννίδης, δικηγόρος και πολιτικός με πλούσια συνδικαλιστική και αντιστασιακή δράση. Οπως αναφέρουν πληροφορίες του neakriti.gr, ο Φο...

Ν. Ανδρουλάκης: «Μπορούμε καλύτερα, διότι την ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε»

Στο πασχαλινό μήνυμά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης εύχεται το φετινό Πάσχα «ας γίνει η αφετηρία για να οικοδομήσουμε και μια πιο δίκαιη Ελλάδα, με π...

Φόρτωση άρθρων...