Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Οικονόμου: «Θεατρινισμοί Τσίπρα – Αναζητά ταυτότητα μέσα στην τοξικότητα»

Αιχμές κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ συνηθίζουν να τιμούν την δικαιοσύνη μόνο όταν οι αποφάσεις της είναι σύμφωνες με τις επιδιώξεις τους. Αντίθετα, η κυβέρνηση σέβεται και τιμά σταθερά την δικαιοσύνη και την δημοκρατία: χωρίς ιδιοτελείς προϋποθέσεις, υποσημειώσεις και αστερίσκους», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

«Εμείς σταθερά με τους κανόνες και τους θεσμούς της δημοκρατίας, ο κ. Τσίπρας συνεχίζει σταθερά να αναζητά ταυτότητα μέσα στην τοξικότητα», πρόσθεσε ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καταλήγει λέγοντας ότι «θα περιμέναμε από τον κ. Τσίπρα, έναν πρώην πρωθυπουργό, να αντιλαμβάνεται ότι τέτοιου είδους θεατρινισμοί ταιριάζουν περισσότερο σε κάποιον σαν τον κ. Βαρουφάκη. Τελικά, φαίνεται ότι οι δύο τους εξακολουθούν να μοιάζουν σε πολλά».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιερώνυμος σε Πιερρακάκη: Η συνεργασία είναι το καλύτερο φάρμακο για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα

Συνάντηση στο υπουργείο Παιδείας είχαν το πρωί της Τρίτης ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος και ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης. «Η συνεργασία είναι το...

Ανδρουλάκης: Το δόγμα της κυβέρνησης για «νόμο και τάξη» έχει καταρρεύσει παταγωδώς

Με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων συναντήθηκε το μεσημέρι ο Νίκος Ανδρουλάκης. Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, στη Βουλή κα...

Φόρτωση άρθρων...