Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Οικονόμου: Την Παρασκευή θα πάρετε τις απαντήσεις σας για εκλογές και κατώτατο μισθό

Πολιτική

Την Παρασκευή κατέδειξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, αναφερόμενος στην ημέρα που θα υπάρξουν απαντήσεις για την ημερομηνία των εκλογών και το εάν θα υπάρξει αύξηση - έκπληξη στον κατώτατο μισθό.

«Στο υπουργικό της Παρασκευής θα πάρετε τις απαντήσεις σας για όλα αυτά τα ερωτήματα» ανέφερε ειδικότερα ο Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα δημοσιογράφου, προαναγγέλλοντας την ανακοίνωση των αποφάσεων σχετικά με τις εκλογές στο υπουργικό συμβούλιο της Παρασκευής (3/2).

Μέσα στο σώμα του Πολάκη υπάρχει το πνεύμα του Τσίπρα

Ως αιχμή του δόρατος του συριζαϊσμού  περιέγραψε παράλληλα τον πολακισμό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. «Η απόφαση για τον κ. Παππά και το φασιστικό ξέσπασμα του κ. Πολάκη καταδεικνύουν την ίδια όψη του ίδιου νομίσματος. Τον πολακισμό, τον εξέθρεψε από το 2014 ο κ. Τσίπρας που προκειμένου να κάνει τα πάντα για να βγει πρωθυπουργός υιοθέτησε τη ρήση του Μάο Τσε Τουνγκ «μεγάλη αναταραχή, θαυμάσια κατάσταση».

«Τότε, ο κ. Τσίπρας δημιούργησε έναν πολτό με χαρακτηριστικά λατινοαμερικανικής μπανανίας, προσπαθώντας να φυλακίσει στελέχη της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – Νέας Δημοκρατίας. Δεν δίστασαν να συνεργαστούν ακόμα και με τα άκρα για τον νέο εκλογικό νόμο», υπογράμμισε χαρακτηριστικά και κάλεσε τον κ. Τσίπρα να διαγράψει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Τσίπρας οφείλει όχι μόνο να διαγράψει τον κ. Πολάκη, αλλά να αποκηρύξει λόγω και έργω τον πολακισμό.  Επιβάλλεται και η απομάκρυνση από τον ΣΥΡΙΖΑ του καταδικασμένου Νίκο Παππά», είπε και τόνισε ότι για να κρατά τον πρώην Υπουργό στα ψηφοδέλτια με κάτι θα πρέπει να τον κρατάει! «Προκειμένου να γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τσίπρας επέλεξε τον εθνικολαϊκισμό, προσπάθησε να φυλακίσει με κουκουλοφόρους μάρτυρες και προκατασκευασμένες κατηγορίες στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, δεν δίστασαν να συνεργαστούν ακόμη και με τα άκρα, για να ελέγξουν τα Μέσα Ενημέρωσης ανέλαβε ο κ. Παππάς. Σήμερα μετά την καταδίκη Παππά, ετοιμάζονται να εκδιώξουν τον κ.Πολάκη. Ο κ.Τσίπρας να αναλάβει την πολιτική ευθύνη για την κατρακύλα», προσέθεσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Οικονόμου κυρίαρχη ιδεολογία για τον Αλέξη Τσίπρα είναι ο συριζαϊσμός. «Αιχμή του δόρατος είναι ο κ. Πολάκης, ο οποίος επένδυσε στην πολιτική χυδαιότητα για να προωθήσει το πολιτικό του όραμα. Ο πολακισμός όμως έφτασε να γίνει μετεξέλιξη του συριζαϊσμού. Μέσα στο σώμα του κ. Πολάκη υπάρχει το πνεύμα του κ. Τσίπρα», κατέληξε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ν. Ανδρουλάκης: Αδιανόητο να έχουμε συνεχιζόμενα κρούσματα που πλήττουν το κύρος του κράτους – Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο ΥΠΕΣ

Την Αμφιλοχία επισκέφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής(28/4) ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ολοκληρώνοντας την τριήμερη περιοδεία του σε νομούς της Ηπείρου ...

Μητσοτάκης: Να προσφέρουμε στους νέους περισσότερες, σταθερές και καλοπληρωμένες δουλειές (Photos)

Σημαντικός ο ρόλος της ΔΥΠΑ με τη μείωση της ανεργίας και την αύξηση των μισθών, τόνισε ο Πρωθυπουργός. «Η ανεργία στη χώρα μας μειώνεται και οι μισθοί αυξάνονται». «Σημαντική η ευ...

Φόρτωση άρθρων...