Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Οικονόμου: Το καλύτερο μέσο για τη σταθερότητα της χώρας είναι η αυτοδυναμία

Ο πρωθυπουργός και η ΝΔ έχουν την πεποίθηση ότι η χώρα χρειάζεται σταθερές κυβερνήσεις και ο καλύτερος τρόπος να απαντά στις κρίσεις και να έχει σταθερή κατεύθυνση είναι η αυτοδυναμία είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ερωτηθείς σχετικά για τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη πως η χώρα θα πρέπει να έχει κυβέρνηση από τις πρώτες εκλογές.

 

Ο κ. Οικονόμου πρόσθεσε ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει αποδείξει ότι σέβεται τους θεσμούς και έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι θα εξαντλήσει την τετραετία με τις εκλογές να πραγματοποιούνται την άνοιξη του 2023.

 

Όπως είπε η ΝΔ στάθηκε κατά της απλής αναλογικής και για αυτό το λόγο προχώρησε σε αλλαγή του εκλογικού νόμου, ενώ τόνισε ότι οι πολίτες είναι εκείνοι που θα αποφασίσουν σε ποια κατεύθυνση θα πάει η χώρα.

 

Σημείωσε ότι η Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί να πιστεύει στην σταθερότητα και όπως είπε, στην προεκλογική περίοδο, σε ένα χρόνο και κάποιους μήνες, οι πολίτες θα πάρουν τις αποφάσεις τους με βάση τα χαρακτηριστικά εκείνης της περιόδου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δένδιας: Με τον αντιαεροπορικό θόλο, ο ελληνικός εναέριος χώρος θα καταστεί αδιαπέραστος

Η διαδικασία ώστε ο εναέριος χώρος της Ελλάδας να καταστεί σε διάστημα λίγων ετών από σήμερα, αδιαπέραστος, έχει ήδη δρομολογηθεί. Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που παραχ...

ΠΑΣΟΚ: Ανακοίνωσε τους τελευταίους οκτώ υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος (ονόματα)

Ανακοινώθηκαν από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, οι τελευταίοι οκτώ υποψήφιοι του κόμματος. Οι τελευταίοι οκτώ του ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ είναι οι: Αεράκης Μιχάλη...

Φόρτωση άρθρων...