Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

ΟΝΝΕΔ: Ο εκσυγχρονισμός των υποδομών με όχημα τη συμμετοχή των νέων στην αυτοδιοίκηση

Πολιτική

Στο πλαίσιο των δράσεών της ενόψει της έναρξης της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, η ΟΝΝΕΔ σε συνεργασία με τη Γραμματεία Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων της Νέας Δημοκρατίας πρόκειται να διοργανώσει εκδήλωση με θέμα «Ο εκσυγχρονισμός των υποδομών των τοπικών κοινωνιών με όχημα τη συμμετοχή των νέων στην αυτοδιοίκηση», η οποία θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00, στο υπαίθριο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου καθώς και ο Οργανωτικός Γραμματέας Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων ΝΔ Μένιος Κορομηλάς.

Στη συζήτηση για την αναδιοργάνωση και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών αλλά και την ανάγκη συμμετοχήςτων νέων στην αυτοδιοίκηση θα συνεισφέρουν ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης Στάθης Κωνσταντινίδης, ο Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Σμυρλής και ο Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών και Γραμματέας Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Χατζηδάκης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνεδρίασε το ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό – Πυρκαγιές, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή ψηλά στην ατζέντα

Μία σειρά κρίσιμων ζητημάτων για τη χώρα βρέθηκαν ψηλά στην ατζέντα της σημερινής συνεδρίασης του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας. Το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφ...

Φόρτωση άρθρων...