Δευτέρα
27 Ιουνίου 2022

Οργισμένη αντίδραση της ΝΔ για fake news που διακινεί ο ΣΥΡΙΖΑ (έγγραφα)

Πολιτική

Η νόθευση εγγράφου συνιστά πλαστογραφία και τον λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη, τονίζει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της για παραποιημένο έγγραφο από τη Διαύγεια σχετικά με το ταξίδι του πρωθυπουργού στη Βοστώνη.

Επιπλέον, η Νέα Δημοκρατία τονίζει ότι το ταξίδι του κ. Μητσοτάκη στη Βοστώνη έγινε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος γιατί κλήθηκε στο Boston College ως πρωθυπουργός.

«Η χυδαιότητα έχει γίνει πλέον ο μοναδικός τρόπος αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ», τονίζει.

Το κόμμα επισημαίνει ότι «η χυδαιότητα και η παραπληροφόρηση από troll συγκεκριμένης πολιτικής προέλευσης, το περιεχόμενο των οποίων δυστυχώς αναπαράγουν και επώνυμοι, έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

» Έφθασαν στο σημείο, στην προσπάθεια να πληγεί ο Πρωθυπουργός, να αλλοιώσουν συνειδητά έγγραφο του Υπουργείου Εξωτερικών για την κάλυψη της παρουσίας της πρέσβειρας της Ελλάδας στις ΗΠΑ στην εκδήλωση του Boston College, όπου θα μιλούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

» Η νόθευση δημοσίου εγγράφου συνιστά βαριά περίπτωση πλαστογραφιας. Για τη σύνταξη και διακίνηση του πλαστογραφημένου εγγράφου τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη».

«ΥΓ. Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ που τα στελέχη του, προσπαθούν να κάνουν θέμα ότι ο Πρωθυπουργός πήγε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος να μιλήσει στο Boston College τους πληροφορούμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εκλήθη να μιλήσει στην τελετή αποφοίτησης με την πρωθυπουργική ιδιότητά του, όχι ως ιδιώτης. Πρόσκληση που τιμά και τον ίδιο και την χώρα. Απευθείας από τις ΗΠΑ, στις οποίες ταξίδεψε δύο φορές σε διάστημα μιας εβδομάδας, ο Πρωθυπουργός πήγε για σειρά συναντήσεων στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φορουμ στο Νταβός. Η χυδαιότητα έχει γίνει πλέον ο μοναδικός τρόπος αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ».

Δείτε το πρωτότυπο έγγραφο:

eggrafo

Και αυτό είναι το παραποιημένο έγγραφο:

eggrafo

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γεωργιάδης: Αυτόματη η αφαίρεση της ρήτρας αναπροσαρμογής από τους λογαριασμούς

Η αναστολή της ρήτρας αναπροσαρμογής στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος πρόκειται να ψηφιστεί την επόμενη εβδομάδα, ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντ...