Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Οριστικά εκτός νυμφώνος ο Κουβέλης

Πολιτική

Παλιά, όταν ο Φώτης Κουβέλης ήταν επικεφαλής των «ανανεωτών» του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των ψηφοφόρων του κόμματος που ανήκαν στη συγκεκριμένη τάση υπήρχε ένα σύνθημα: «Θέλεις - δεν θέλεις, Φώτης Κουβέλης», έλεγαν, υπονοώντας ότι μπορεί ο Κουβέλης να μην ήταν Κύρκος ή Παπαγιαννάκης, αλλά δεν υπήρχαν και πολλές εναλλακτικές.

Τότε, που οι «Συνασπισμένοι» του 3% έλεγαν στις διάφορες συνεστιάσεις αυτό το σύνθημα, ο Αλέξης Τσίπρας ήταν μικρός - και ΚΝίτης.

Όμως, αν το ήξερε, θα διάλεγε το δεύτερο μέρος: το «δεν θέλεις». Κι αυτό διότι, όπως πληροφορείται ο Neo, παρότι ο Κουβέλης έχει διαμηνύσει πολλές φορές στους συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα ότι θα ήθελε να ενταχθεί στον πολιτικό σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ και να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της μάχης, στην Κουμουνδούρου κάνουν ότι… δεν ακούνε.

Η μετάπτωση, λοιπόν, από παραλίγο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε ικέτη του Τσίπρα, προφανώς, δεν περιποιεί τιμή για τον Κουβέλη.

Όμως, ως γνωστόν, η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για Ερντογάν : Νέα σοβαρή πρόκληση εκ μέρους της Τουρκίας, που η κυβέρνηση κάνει ότι δεν βλέπει

Με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής σχετικά με τις δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν σχολίασε ότι «οι δηλώσεις του ανήμερα της 105ης επετείου της Γε...

Βορίδης: Η συνέχιση της θετικής πορείας της χώρας διασφαλίζεται μόνο μέσα από μία ισχυρή ΝΔ

Μήνυμα ενόψει των Ευρωεκλογών 2024 έστειλε ο Μάκης Βορίδης, σε εκδήλωση της ΝΔ στον Μαραθώνα. «Στις 9 Ιουνίου οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν τους εκπροσώπους τους, μεταξύ αυ...

Φόρτωση άρθρων...